Muzička fontana na Slaviji, Muzička fontana na Slaviji, Muzička fontana na Slaviji, Muzička fontana na Slaviji
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. maj. 2018

Vesić: Zašto nekome smeta ako fontana vrti par istih pesama? Zašto nekome smeta ako fontana vrti par istih pesama? Zašto nekome smeta ako fontana vrti par istih pesama?

BEOGRAD, 23 . maj 2018, (Njuz) – Gradski menadžer i jedan od najozbiljnijih kandidata za gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da ne vidi u čemu je problem ako se na muzičkoj fontani na Slaviji već mesecima pušta nekoliko istih pesama.

– Zašto bi nekome smetalo nekoliko istih pesama? Zašto bi nekome smetalo nekoliko istih pesama? Zašto bi nekome smetalo nekoliko istih pesama? Zašto bi nekome smetalo nekoliko istih pesama – pita se Goran Vesić i napominje da je reč o jako kvalitetnim numerama.

– Ne postoji osoba kojoj bi ove pesme trebalo da smetaju. Ne postoji osoba kojoj bi ove pesme trebalo da smetaju. Ne postoji osoba kojoj bi ove pesme trebalo da smetaju. Ne postoji osoba kojoj bi ove pesme trebalo da smetaju – kaže Vesić.

– Treba pohvaliti muzičkog urednika fontane na Slaviji. Treba pohvaliti muzičkog urednika fontane na Slaviji. Treba pohvaliti muzičkog urednika fontane na Slaviji. Treba pohvaliti muzičkog urednika fontane na Slaviji – smatra Vesić, smatra Vesić, smatra Vesić, smatra Vesić.

Marko Dražić

  1. ariela kaže:

    Klasicna sizofrenija…eto nacina da je steknete

  2. Čegevara kaže:

    Kakvo djubre vesić…… Video kod fontane!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *