njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. feb. 2013

Vesna Pešić izbačena iz belih listića

Stavovi Vesne Pešić se u poslednje vreme veoma razlikuju od težnji belih listića

BEOGRAD, 18. februar 2013, (Njuz) – Sociološkinja Vesna Pešić isključena je danas iz belih listića. Kako su saopštili, na ovaj potez su se odlučili jer su njeno delovanje i stavovi koje iznosi i za koje se zalaže u proteklih nekoliko meseci u krajnjoj suprotnosti sa ovom idejom.

Beli listići smatraju da je od momenta formiranja aktuelne Vlade Srbije Vesna Pešić nanela nenadoknadivu štetu njihovoj borbi za evropsku Srbiju kakvu građani žele.

– Od samog početka naše delovanje bilo je usmereno ka kažnjavaju, prevaspitavanju i upućivanju jasne poruke najevropskijoj stranci prethodne Vlade Srbije da je skrenula sa pravog puta i da je preterala u svojoj vlastoljubivosti. Takođe, naše delovanje imalo je isti cilj i prema drugim građanskim opcijama – stoji u saopštenju.

Beli listići podsećaju da je „upravo gospođa Pešić nekada pripadala stranci građanske orjentacije koja je skrenula sa pravog puta te da smo zbog toga mislili da je njeno prihvatanje i zalaganje za našu ideju bilo iskreno“.

Nekadašnja liderka građanske Srbije, navode beli listići, grubo je pogazila ove principe i okrenula se propagiranju onih protiv kojih je do juče bila i „protiv kojih nas je u borbi protiv istih tih vodila“.

– I ne samo da sada hvali i uzdiže nekadašnje protivnike, već i nas sada stavlja ne mesto koje su upravo oni nekada zauzimali. Optužuje nas za sve ono zašta je do juče optuživala nekadašnje ljute političke protivnike, koji su u međuvremenu postali politički prijatelji – zaključuju beli listići.

Bane Grković

 1. premijer iz senke kaže:

  Izmedju Vesninih i onih belih listica u rolni nema nikakve razlike. Govna na jednim i drugim!

  1. Александар Хејтер kaže:

   Наопака времена дођоше кад теби дајем плус.

   1. Ja sam kaže:

    Још само Станаревић да ти се придружи…
    Тагоре, помагај да схватим куда ово води!

    1. Tagore kaže:

     Ako i ova bakica zna ”bele listiće” da čisti i ako sa podebljim životnim osiguranjem, (10% od četvrtine miliona uvaženih srpskih dinara), još uvek zna da vozi Mercedes ili Audi (a6), i ja ću rado da je pozovem na čaj kod moje bake preko Ibarske Magistrale.

     Ovih dana (First Gulf Bank) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata hitno traži mlade konobarice, kuvarice, medicinke i još mlađe sobarice u Dubaju.
     Ruski ”Ural vagon zavod” je zbog kamenovanja savremenih ruskih lokomotiva odbio ponudu Emirata preko Železare – Smederevo.

     U Vatikanu se priča da će papa Benedikt XVI od 28. februara dobijati mesečnu penziju od 2.500 evra, pa verujemo da će njegoba buduća penzionerska svetlost prihvatiti i bilo koji zanat u Ujedinjenim Emiratima – za naftu, benzin i za auspuhom naduvene gume “papa-mobila”.

     1. Ja sam kaže:

      Hvala.
      P.S.
      Ko me ter'o!?

    2. Stanarević kaže:

     A?

    3. bez kumpanji i bez gušta kaže:

     Jezik pregrizo’

  2. premijer iz senke kaže:

   :D :D sta cu, n'umem nista drugo od istine da govorim, tako me vaspitavali a ovi silni minusi samo to potvrdjuju. Hvala vam svima!

  3. Polovni Buntovnik kaže:

   Za razliku od “belih listića”, “nevažeći listići” su ostali dosledni svojoj politici. Nedostajao je junakinji ovog članka penis, pa makar i nacrtan na glasačkom listiću.

 2. Ja sam kaže:

  ,,Нее! Чекајте. То није таачно. Ма, хајте моолим Вас. То су обичне будалаштине.
  Нисам ја девојка из града, већ из Гроцке, из вароши.”
  Рече Весна, и настави да чита ,,50 нијанси сиве”.

 3. bik koji sjedi kaže:

  jedva cekam reakciju cicaglisa listica i penis listica.

 4. Malo ja sam kaže:

  Vesna:
  -Nisam se ja promenila, Ivice mi.
  Samo honorarno radim kao njegov pi-ar.

 5. mamamimi kaže:

  Jesam li ja obnevidela, ili je Vesnu, sinoć, u “Čirilici”, Marić potpisao kao “majku nacije” !??

  1. mamamimi kaže:

   Ćirilici, pardon

 6. Патриота са интересом kaže:

  Шта је следеће, председник НОПО избачен из своје собе??

 7. Ender kaže:

  Auhhh sad mi je mnogo toga jasno. Ako je Dobrica vec otac nacije, a ona majka, jasno mi je sto smo kao nedonoscad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *