nazad na vrh

Veštak utvrdio da je televizija Pink Srbiji nanela povrede opasne po život

Televizija Pink je protiv Srbije koristila različite vrsta hladnih oružja

BEOGRAD, 29. novembar 2017, (Njuz) – Televizija Pink je kontinuiranim napadima na javni moral, sistem vrednosti i zdrav razum zemlji Srbiji nanela povrede opasne po život, stoji u medicinskom izveštaju koji je sačinio sudski veštak Teodor Ristić.

U izveštaju stoji da je TV Pink povrede Srbiji nanela svesno i da, ukoliko se napadi nastave, postoji mogućnost da Srbija uskoro upadne i u kritično stanje.

– Televizija Pink je od svog pokretanja 16. septembra 1994. godine do danas Srbiji nanela veliki broj povreda, a najjače udarce pretrpeli su njen zdrav razum i sistem vrednosti. Velika oštećenja pretrpeo i javni moral, ali prvenstveno u vidu nagnječenja, te je ova povreda nešto blaža od ostalih – ocenio je Ristić u svom izveštaju.

Prema njegovim rečima, povrede su nanošene mehaničkim oruđima kao što su rijaliti programi, šund sadržaji, ali i neobjektivne i pristrasne informativne emisije.

– Značajne povrede Srbija je pretrpela i korišćenjem hladnih oružja poput Dragana J. Vučićevića, Dragomira Anđelkovića, Dejana Vuka Stankovića i Nebojše Krstića – naveo je veštak u izveštaju i izrazio strah da bi Pink fatalne udarce Srbiji mogao da zada sada već redovnim otvorenim pismima Željka Mitrovića ili njegovim sviranjem bas gitare uživo u udarnom terminu.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ma nema veze …idemo dalje….stanje pacijenata je stabilno…uspesno komuniciraju sa okolinom..!!.Misevi su ubojito sredstvo-istrazuje MUP-a,cim nadju misa sledi priopcenje Ivkovic Biljane (prve dame RTS-a i MUP-a ) i clanice medjunarodne grupe srpski Pink Panteri -EU partneri i koegzistencijalni saradnici Rusije,USA,Kine,Marsa i ostalih planeta kojima smo sateliti…

 2. Sad je u komi i prognoze kažu da neće još dugo.Već joj je spremna nova naslednica kažu zvaće je Stradija,nek joj je večna slava i hvala.

 3. Eh…gde su ona bezazlena vremena kada su na pinku dominirale Kursadjije?

 4. poceli ste i istinite vesti da pisete :)

 5. Bravo. To je srz. To je istina. Razara sistem vrednosti, tj unistava sve normalno, a posebno odbrambeni mehanizam. Postajemo tako slabi i bolesni, i kraj nam se blizi. Ali, i mjima je kraj, nece imati vise kome da sisaju krv, tj vampirisu. Dole vampiri!

 6. – Ko Vam je umro?
  – Zemlja!
  – Grudobolja?
  – Ne, neko je ubio i ostavio telo ispred Vaše televizije
  – A … zna li se ko je to učinio?
  – Lično bih voleo da to prvi saznam!
  – Vi bi ste to po kratkom postupku?
  – A ne, ne, odveo bih ga na brdo, vezao za repetitor i rez po rez, parče po parče …

 7. Velika je nepravda što bivši Predsednik Grobar nije do sada udelio nijedno odlikovanje velikom kulturnom pregaocu I lerdiju željku mitroviću. Nadam se da će to ispraviti sadašnji Predsednik, jer Pink je najbolja ilustracija ”ideologije” I sistema vrednosti unapređenih šešeljoida.

 8. Србија је кажњена на 20 година без навијача због употребе ћирилице.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix