Televizija Pink je protiv Srbije koristila različite vrsta hladnih oružja
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

29. nov. 2017

Veštak utvrdio da je televizija Pink Srbiji nanela povrede opasne po život

BEOGRAD, 29. novembar 2017, (Njuz) – Televizija Pink je kontinuiranim napadima na javni moral, sistem vrednosti i zdrav razum zemlji Srbiji nanela povrede opasne po život, stoji u medicinskom izveštaju koji je sačinio sudski veštak Teodor Ristić.

U izveštaju stoji da je TV Pink povrede Srbiji nanela svesno i da, ukoliko se napadi nastave, postoji mogućnost da Srbija uskoro upadne i u kritično stanje.

– Televizija Pink je od svog pokretanja 16. septembra 1994. godine do danas Srbiji nanela veliki broj povreda, a najjače udarce pretrpeli su njen zdrav razum i sistem vrednosti. Velika oštećenja pretrpeo i javni moral, ali prvenstveno u vidu nagnječenja, te je ova povreda nešto blaža od ostalih – ocenio je Ristić u svom izveštaju.

Prema njegovim rečima, povrede su nanošene mehaničkim oruđima kao što su rijaliti programi, šund sadržaji, ali i neobjektivne i pristrasne informativne emisije.

– Značajne povrede Srbija je pretrpela i korišćenjem hladnih oružja poput Dragana J. Vučićevića, Dragomira Anđelkovića, Dejana Vuka Stankovića i Nebojše Krstića – naveo je veštak u izveštaju i izrazio strah da bi Pink fatalne udarce Srbiji mogao da zada sada već redovnim otvorenim pismima Željka Mitrovića ili njegovim sviranjem bas gitare uživo u udarnom terminu.

Nenad Milosavljević

 1. voya montoya kaže:

  Ma nema veze …idemo dalje….stanje pacijenata je stabilno…uspesno komuniciraju sa okolinom..!!.Misevi su ubojito sredstvo-istrazuje MUP-a,cim nadju misa sledi priopcenje Ivkovic Biljane (prve dame RTS-a i MUP-a ) i clanice medjunarodne grupe srpski Pink Panteri -EU partneri i koegzistencijalni saradnici Rusije,USA,Kine,Marsa i ostalih planeta kojima smo sateliti…

 2. Malo mnogo kaže:

  Sad je u komi i prognoze kažu da neće još dugo.Već joj je spremna nova naslednica kažu zvaće je Stradija,nek joj je večna slava i hvala.

 3. Ja sam kaže:

  Eh…gde su ona bezazlena vremena kada su na pinku dominirale Kursadjije?

 4. vakidoktor kaže:

  poceli ste i istinite vesti da pisete :)

 5. Baba kaže:

  Bravo. To je srz. To je istina. Razara sistem vrednosti, tj unistava sve normalno, a posebno odbrambeni mehanizam. Postajemo tako slabi i bolesni, i kraj nam se blizi. Ali, i mjima je kraj, nece imati vise kome da sisaju krv, tj vampirisu. Dole vampiri!

 6. Aleksandar Хејтер kaže:

  – Ko Vam je umro?
  – Zemlja!
  – Grudobolja?
  – Ne, neko je ubio i ostavio telo ispred Vaše televizije
  – A … zna li se ko je to učinio?
  – Lično bih voleo da to prvi saznam!
  – Vi bi ste to po kratkom postupku?
  – A ne, ne, odveo bih ga na brdo, vezao za repetitor i rez po rez, parče po parče …

 7. scoby kaže:

  Velika je nepravda što bivši Predsednik Grobar nije do sada udelio nijedno odlikovanje velikom kulturnom pregaocu I lerdiju željku mitroviću. Nadam se da će to ispraviti sadašnji Predsednik, jer Pink je najbolja ilustracija ”ideologije” I sistema vrednosti unapređenih šešeljoida.

 8. Алокин kaže:

  Србија је кажњена на 20 година без навијача због употребе ћирилице.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *