njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. feb. 2011

Vikiliks otkriva: PMS ne postoji

PMS-ovke započele proteste širom planete

CEO SVET, 15. februar, 2011 (Njuz) – Sajt Vikiliks objavio je juče rezultat trogodišnjeg istraživanje naučnika iz instituta u Bostonu, koje je završeno 2008. godine, a koje negira postojanje predmenstrualnog sindroma kod žena, poznatijeg kao PMS. Prema mišljenju političkih analitičara, reč je o najvažnijem podatku koji se pojavio na ovom sajtu od njegovog osnivanja 2006, koji bi mogao da ostavi najveće posledice po čovečanstvo.

Prema podacima sa sajta, svega pola sata nakon što je tim naučnika saopštio rezultate istraživanja, sazvana je vanredna sednica saveta UN, na kojoj je jednoglasno dogovoreno da se informacija sakrije od javnosti zbog očuvanja mira i razumevanja među polovima.

Nekoliko sati nakon što se ova vest pojavila na Vikiliksu, žene širom sveta su se našle u haosu i započele su spontana okupljanja u svim većim gradovima. Širom planete već su počeli da se formiraju pokreti PMS-ovki, čiji broj članica raste iz minuta u minut. PMS-ovke se zalažu za povratak u pređašnje stanje, a u izjavama navode da će ići toliko daleko da će tražiti ritualno spaljvanje dokaza ovog istraživanja na velikom protestu najavljenom za 25. februar ispred Bele kuće u Vašingtonu.

– Kakav je odnos Asanža prema ženama, najbolje se videlo kad se nije javio, iako je to obećao, dvema ženama u Švedskoj koje je brutalno iskoristio i slomio im srce. On očigledno ima nešto protiv nas, i ne smemo mu dozvoliti da se izvuče – rekla je Suzana Harts, jedna od osnivačica reda PMS-ovki.

Novonastala situacija izazvala je paniku i među muškom populacijom, koja se plaši da pripadnice lepšeg pola neće stati dok ne istaraju svoje, tako da su mnogi već sada spremni da popuste. Neki od njih su već pristupili grupi „Prećuti i popusti“, koja priznaje pređašnje stanje i apeluje da se ispune zahtevi žena. Pored straha zbog ženskog gneva, mnogi muškarci su uplašeni jer su sve probleme koje su imali sa partnerkom tumačili kroz PMS, tako da ih ovaj obrt nagoni da prihvate da u njihovim vezama postoje i drugi problemi sa kojima će sada morati da se suoče.

Američki FBI se uključio u istragu celog slučaja, ali i obezbeđivanje doktora koji je bio na čelu istraživanja, a čiji identitet nije objavljen, čiji život bi, prema procenama ove institucije, mogao da bude ugrožen. On je jutros poslao imejl redakcijama četiri svetski poznata lista u kojem je objasnio razloge svog istraživanja.

-Nisam više mogao da trpim džangrizave ispade svoje supuge i višegodišnje ugnjetavanje, a sve pod opravdanjem PMS-a. Kako sam čovek od nauke, želeo sam da proniknem do istine. Sada, kada je ceo svet za nju saznao, pitam se da li možda bolje bilo da sam bio manje radoznao, i da sam tih dana nastavio da budem poslušan, kao i ostali muškarci širom sveta. – stoji u izjavi prosleđenoj medijima.

Jasmina Gavrilov

Marko Dražić

 1. Dragana kaže:

  “Precuti i popusti” hihihihihihi

 2. Jordan kaže:

  Kako se po novom zove ludilo koje smo do juce zvali PMS?
  Sta kazu strucnjaci u Lazi?

 3. Deni.M kaže:

  Kad bi znala da bolujem s’ jada
  bil’ mi došla s’ ponudama, mlada
  I pružila kraj uzglavlja
  sa usana kaplju zdravlja
  ili bi mi otrov dala
  pa se slatko nasmijala ?

  Il’ bi rekla, umro, ako
  ko bi za njim jos zaplako…

 4. blekiize kaže:

  Nesretna Jasmina nije mogla od tuge i nepravde da sama napiše tekst, te je izmatretirala, još nesretnijeg Dražića da joj pomogne!?!
  E moj Dražiću papane! Nikad od tebe čovek!!!

 5. Jasmina kaže:

  Mi smo odlučili da zajedničkim snagama objavimo ovo, ipak ova vest zahteva ujedinjenje polova :-)

 6. Zrnce kaže:

  Naravno da ne postoji. PMS su izmislili muskarci kako bi sa sebe skinuli krivicu za sva stanja ludila u koja nas dovode ;)

  1. Ajvarolog kaže:

   E, ima i to smisla, da znas :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *