njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

11. aug. 2015

Viktorija tvrdi da joj je Viktorija Bekam ukrala ime

BEOGRAD, 11. avgust 2015, (Njuz) – Pevačica Snežana Mišković, poznatija kao Viktorija, tvrdi da joj je Viktorija Bekam, supruga bivšeg fudbalera i nekadašnja članica grupe „Spice girls“, ukrala ime. Poznata pevačica je za Njuz izjavila da je ime gospođe Bekam kopija imena koje ona koristi još od 1986.godine.

-Bila sam neprijatno iznenađena kada sam prvi put čula ime Bekamove supruge. Nisam mogla da verujem na šta su sve ljudi spremni zarad malo slave. Pa njeno ime sadrži više od 80 odsto slova mog imena! Koliko je slova dozvoljeno da se uzme kao inspiracija za ime – pita se Viktorija.

-Meni je jako žao zbog toga što mnogi nisu prepoznali moje ime u imenu Viktorije Bekam. Ne razmišljam o tužbi, ne želim da se povlačim po sudovima i da joj dodatno dižem publicitet – objasnila je pevačica.
Viktorija kaže da ovo nije jedini slučaj krađe sa kojim se susrela u dosadašnjoj karijeri.

-Lav Tolstoj je iskoristio za naziv knjige ime moje pesme „Rat i mir“ ali sam rešila da o tome ne pričam jer znate kako se kaže, o mrtvima sve najlepše – rekla je ona.

Soko Sokolović

 1. ethanol kaže:

  Кавадарчани украле мајмун од Зоолошката во Скопје – by flesh.mk @FleshMk
  Две лица од Кавадарци синоќа украле мајмун од Зоолошката градина во Скопје, потврди денеска полицијата. – Вчера во 17:30 часот е поднесена пријава дека двајца посетители во Зоолошката градин…
  – Ови македонски родитљи су пожелели да бебицу-мајмуна Луку поклоне певаљки Викторији за 3 година затвора.
  Ди си бре, Соколе?
  Штуц, хик, шмрк, по Београду на води је кренуло узводно рушење “of two little houses on the river Sava”, па ни мајмунима у зоо вртићу није лако.

  1. ethanol kaže:

   “Little House on the Prairie”?
   Mala “Laura Ingalls”, danas Melissa Gilbert (51) iz Mičigana, će s jutra krenuti u Uašington da protiv američkih Naprednjaka osvaja američki Kongres (za Demokrate).
   Nadamo se da će mala “Laura Ingalls” postati “Member of Congress”, tačnije “Congresswoman”.

 2. tatjana kaže:

  nije zabavno, pesma je Zaista iskopirana.

 3. Djordje kaže:

  Primetio sam da su neke Viktorijne pesme ukljucujuci i melodicnost muzike identicni sa stvarima stranih izvodjaca.
  Ne razmislja o tuzbi, razume se jer je i sama radila Copy Paste sistem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *