nazad na vrh

Vilander najavio da će otići na godišnji odmor do kraja godine

Vilander izgubio motiv da prati tenis do kraja godine

STOKHOLM, 27. jul 2017, (Njuz) – Bivši švedski teniser Mats Vilander odlučio je da, zbog Đokovićeve povrede lakta, ode na godišnji odmor do kraja godine.

On je danas, na konferenciji za novinare koju je održao tim povodom, saopštio da mu je trenutno prioritet odmor i da neće pratiti teniske mečeve do januara 2018.

– Nažalost, ovo je odluka koju sam morao da donesem. Dugo sam razmišljao i shvatio sam da u ovom trenutku nemam više motiva da gledam turnire i mislim da je najbolje za mene, a i za moje telo, da se pre svega dobro odmorim kako bih spreman dočekao sledeću sezonu i kako bih Đokovića mogao da kritikujem na najvišem mogućem nivou – objasnio je Vilander.

– Konsultovao sam se sa mnogim specijalistima pre nego što sam doneo ovu odluku i svi su mi rekli da bi za mene u ovoj situaciji najbolje bilo da se dobro odmorim jer sam svoje telo doveo u stanje preopterećenosti Đokovićem i da se to najbolje leči prirodnim putem. Objasnili su mi da nijednog igrača neću moći da kritikujem kao Novaka i da je, s obzirom na to koliko sam komentarisao svaki njegov potez, pravo čudo da do sada nisam bio prinuđen da napravim neku dužu pauzu – rekao je sedmostruki grend slem šampion.

On je istakao da će naredne mesece, pored odmora, iskoristiti i za praćenje Đokovićevog oporavka od povrede.

– Biću tu da prokometarišem svaki segment njegovog lečenja – izjavio je Šveđanin.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A sto ne idu zajedno na god. odmor?
    bar bi mogli lepo da cavrljaju .
    A nas obicne smrtnike da ostave da se malo i mi odmorimo od njih.
    Mislim da smo zasluzili.

  2. A kako bi bilo da se penzioniše. Ionako nema ništa pametno da kaže.

  3. Nek je nama Nole živ i zdrav i nek mu u budućnosti da još puno razloga za hejtovanje, zavist je opasna bolest,a kažu da je i jedna od sedam smrtnih grehova.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix