Vilander izgubio motiv da prati tenis do kraja godine
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

27. jul. 2017

Vilander najavio da će otići na godišnji odmor do kraja godine

STOKHOLM, 27. jul 2017, (Njuz) – Bivši švedski teniser Mats Vilander odlučio je da, zbog Đokovićeve povrede lakta, ode na godišnji odmor do kraja godine.

On je danas, na konferenciji za novinare koju je održao tim povodom, saopštio da mu je trenutno prioritet odmor i da neće pratiti teniske mečeve do januara 2018.

– Nažalost, ovo je odluka koju sam morao da donesem. Dugo sam razmišljao i shvatio sam da u ovom trenutku nemam više motiva da gledam turnire i mislim da je najbolje za mene, a i za moje telo, da se pre svega dobro odmorim kako bih spreman dočekao sledeću sezonu i kako bih Đokovića mogao da kritikujem na najvišem mogućem nivou – objasnio je Vilander.

– Konsultovao sam se sa mnogim specijalistima pre nego što sam doneo ovu odluku i svi su mi rekli da bi za mene u ovoj situaciji najbolje bilo da se dobro odmorim jer sam svoje telo doveo u stanje preopterećenosti Đokovićem i da se to najbolje leči prirodnim putem. Objasnili su mi da nijednog igrača neću moći da kritikujem kao Novaka i da je, s obzirom na to koliko sam komentarisao svaki njegov potez, pravo čudo da do sada nisam bio prinuđen da napravim neku dužu pauzu – rekao je sedmostruki grend slem šampion.

On je istakao da će naredne mesece, pored odmora, iskoristiti i za praćenje Đokovićevog oporavka od povrede.

– Biću tu da prokometarišem svaki segment njegovog lečenja – izjavio je Šveđanin.

Soko Sokolović

 1. Strani Placenik kaže:

  A sto ne idu zajedno na god. odmor?
  bar bi mogli lepo da cavrljaju .
  A nas obicne smrtnike da ostave da se malo i mi odmorimo od njih.
  Mislim da smo zasluzili.

  1. maja kaže:

   I Pepe I,az sa njima…

 2. Dusan kaže:

  A kako bi bilo da se penzioniše. Ionako nema ništa pametno da kaže.

 3. Malo mnogo kaže:

  Nek je nama Nole živ i zdrav i nek mu u budućnosti da još puno razloga za hejtovanje, zavist je opasna bolest,a kažu da je i jedna od sedam smrtnih grehova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *