Vilander podseća da se Đoković nije pokazao da može postati otac blizanaca
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. feb. 2017

Vilander smatra da ce Đoković teško dostići Federera u broju dece

HAILEY, USA, 14. februar 2017, (Njuz) – Legendarni švedski teniser Mats Vilander izjavio je da Novak Đoković, uprkos tome što će ponovo postati otac, teško može da dostigne Rodžera Federera kada je broj dece u pitanju.

Vilander smatra da čak i da se desi da Đoković sada dobije trojke i da se na taj način izjednači sa Federerom, švajcarskom teniseru niko ne može da ospori činjenicu da je prvi došao do brojke od četvoro dece.

– Iako u teoriji Đoković može da dostigne, ili čak prestigne Federera, ne smemo da zaboravimo činjenicu da ni Federer još nije rekao svoju poslednju reč kada je broj dece u pitanju. Ja se uopšte ne bih iznenadio kada bi Rodžer tokom narednih par godina dobio još najmanje jedan par blizanaca. On je već dokazao da mu to nije problem, za razliku od Đokovića koji, barem do sada, nije pokazao da može postati otac blizanaca – rekao je Vilander.

On smatra da se nikako ne može porediti period u kom je Federer dobijao decu sa periodom u kom je Đoković postao otac.

– Federer je otac postao još 2009. godine, kada niko, pa ni Đoković nije bio ni blizu tog dostignuća. I ne samo da je postao otac, već je dobio blizance, što je uspeo da ponovi i nakon pet godina, a Novak se prvi put ostvario u ulozi roditelja kada je Rodžer već imao četvoro dece i kada je to bilo daleko lakše. Pri tom, dobio je samo jedno dete – istakao je Šveđanin.

Vilander je napomenuo da će za njega, bez obzira na to koliko dece će imati Novak, Federer uvek biti bolji otac od Đokovića.

Soko Sokolović

 1. Maxmara kaže:

  Hahaaaa umirem od smeha.Genijalnoo

 2. Draghan kaže:

  Kakve veze koliko ima dece..
  Bitno je da ih lepo vaspita..

 3. Misa kaže:

  Стари добри Виландер! :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *