Saobraćajni policajac, koji je Vipu napisao kaznu, otkriva da mu je odmah bila sumnjiva brzina
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

06. sep. 2017

Vip kažnjen zbog prekoračenja brzine mreže

BEOGRAD, 6. Septembar 2017, (Njuz) – Vip mobile kažnjen je danas zbog prekoračenja brzine mreže, saznaje Njuz. Prema nepotvrđenim podacima, Vip je saobraćajna patrola uhvatila pri brzini od 44,25 Mb/s za download i 16,23 Mb/s za upload, čime su prekoračili dozvoljenu brzinu za bar 30 Mb/s.

Saobraćajni policajac, koji je Vipu napisao kaznu, otkriva da mu je odmah bila sumnjiva brzina.

– Video sam da previše brzo strimuje sadržaj u punoj HD rezoluciji, pa sam odmah pomislio da nešto nije u redu. Izmerio sam brzinu i nisam mogao da verujem svojim očima – izjavio je ovaj saobraćajac koji je tražio da ostane anoniman, i napomenuo da neprilagođenom brzinom Vip ugrožava bezbednost ostalih mobilnih mreža.

Policajac napominje da Vipov internet u prvi mah nije hteo da stane i da je proleteo pored njegove patrole, ali su uspeli da ga sustignu i onemoguće ga tako što su mu resetovali modem.

– Krenuo je da se vadi kako nas nije video. Kada je čuo svoju brzinu, prvo je rekao da nije znao koja je dozvoljena brzina interneta u naseljenom mestu. Onda je priznao da zna, ali da je samo hteo da malo isproba kapacitet mreže kad je već toliko brza. Na kraju je usledila već uobičajena rečenica da neće nikad više – napominje ovaj policajac.

– Sve je učinio da ne otkrijemo njegovu brzinu. Čak je i okačio CD kako bi omeo radar, ali mu to nije pomoglo – dodaje naš sagovornik.

Redakcija Njuza

 1. strani izdajnik kaže:

  Pozdravljam potez hrabrog policajca koji je stao na put brzom provajderu i nadam se da će to biti dobar podsticaj da se njegove kolege ohrabre i stanu na put VIP-ovim kolegama, provajderima mobilne telefonije. Svi su oni toliko vešti i brzi u fakturisanju mogućih i nemogućih usluga, potrebnih i nepotrebnih ažuriranja telefonskih aplikacija na domaćem i stranom terenu Nisi ni došao do Horgoša, a oni te vide kao da si u Australiji. Svi su oni imaoci titule sajber šišača domaćih i stranih ovaca.

 2. Радојица kaže:

  Живо ме занима како ће – и да ли ће – да исконтролишу Теленорце? С обзиром да су ови сад у талу са Шиптарима.

 3. zeks kaže:

  A kada je policajac zatražio od VIP-a da duva,on je odgovorio:”Ja pičim,a konkurencija može da duva!”…

 4. Nikola kaže:

  Bilo bi lepo da u zaglavlju naglasite da je u pitanju PR tekst…

  1. Istinolog kaže:

   Pa lepo piše – Autor:Sponzorisan tekst. Meni je to dovoljno.

   1. Nikola kaže:

    Ok, sad primecujem. Prevideo sam…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *