Korisnici bi trebalo da pričaju, da pevaju, samo da ne ćute
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

08. nov. 2016

Vip odlučio da nove korisnike besplatno isproba na mesec dana

Kompanija Vip pokrenula je akciju “Dođite da vas isprobamo” tokom koje će besplatno isprobavati sve nove korisnike tokom perioda od mesec dana i na osnovu toga odlučiti da li će sa njima potpisati ugovor.

Zainteresovani korisnici treba da svrate u neku od Vip-ovih poslovnica i tamo se prijave za probni period.

– U poslovnicama bi korisnici trebalo da pričaju, da pevaju, samo da ne ćute, a naši službenici će ih uvesti u evidenciju i pozvati za najkasnije 10 dana – rekli su nam u Vip-u.

Korisnici će dobiti brojeve na koje će ih zvati operateri i menadžeri Vip-a i slati im poruke, pri čemu im neće naplaćivati troškove uspostave poziva, aktivacije broja ili pozive ka korisničkom servisu. Na ovaj način, navode u Vip-u, testiraće potencijalne korisnike kako reaguju na mrežu koja jedina ne naplaćuje ove usluge.

– Odlučili smo da korisnicima u znak zahvalnosti ne naplaćujemo ništa kada ih zovemo. Naši zaposleni će ih pozivati u različita doba dana, slati im poruke na Fejsbuku i Vajberu, a cilj je da vidimo koliko su kulturni u komunikaciji i koliko su strpljivi kada ih zapitkujemo razne stvari poput, recimo, pitanja zašto je Vip najbolji operater i ako već misle da je tako dobar zašto još nisu prešli kod nas – objašnjavaju u ovoj kompaniji.

Danijela Tepavčević kaže da je odmah pristala da je Vip isproba.

– Jedva čekam da počne probni period. Već danima po kuće pričam i pevam. Imam podršku i svojih ukućana koji idu za mnom i govore mi da samo ne ćutim. Nadam se da će me Vip uzeti za korisnika, a ako ne, onda ništa. Videćemo se nekom drugom prilikom – kaže Danijela.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  U porodilistima je sve vise beba koje dok placu drze sakicu na uhu.

  1. Suhi Kruho kaže:

   very important person (VIP) danas slavi MitrovDan i poziva sve gladne građane i seljake da mu podignu krov na nedograđenoj crkvi Sveti Dimitrije kraj palate.
   Svi dobrovoljci će biti slikani u prijatnom zagrljaju kuvarice posle pretakanja rasola iz futoškog kiselog kupusa u županski potok. Bele ptice mira i druge grabljivice će okrenuti krug iznad krovova, dok će 18 mladih stanovnika pevati ”mi ti se kunemo” na privatnoj pisti drona i helikoptera ”invisible”. I lovci će veselo pucati tri rafala.
   .
   (Mlada prva dama Hillary (69) će poslati čestitku ”May God bless all of US”!)
   ALL OF US = SVE NAS (na ribolovačkom jeziku)

   1. Ja sam kaže:

    Tako je , Tagore, sta god napisao.

    1. Tagore kaže:

     Prevario si se!
     Dok neki srećni ljudi čačkaju noseve i iz dosade voze šlepere i grade tunele za motorna vozila koja će biti zabranjena za 10-30 godina, ja, mator kao breg, kao brdo, kao planina snega, još polažem neke ispite na univerzizetu, kako bi kao sociolog postao neplaćeni delegat u raznim humanitarnim akcijama.
     .
     Po novim zakonima svi stari certifikati i diplome malo vtede i od starog penzosa ”Cadre Européen Commun de Référence” zahteva polaganje još neke ispite do priznanja nivoa C2, mada ”proficiency” (CPE) već imam.
     Po dogovoru profesorata preko telefona, kako sam i njima već okorelo poznat, da ne čekam na rokove, zadnji ispit ću počasno dobiti bez polaganja, ponavljam, PO DOGOVORU.
     Cena: po dogovoru, jer visoko plaćeni penzosi ništa ne plaćaju.
     Lako je srpskim Srbendama da u Srbiji bez zanata i bez alata uživaju!

 2. Xuz kaže:

  Vrhunska fora :)))

 3. voya montoya kaže:

  V I P ….vremensko ispiranje pameti???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *