Svi klijenti će dobiti po dva smartfona čime će imati za čak 100 odsto veću šansu da izgube svoj telefon
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

20. dec. 2017

Vip udvostručio šansu da izgubite telefon

BEOGRAD, 20. decembar 2017, (Njuz) – Mobilni operater Vip odlučio je da svojim korisnicima udvostruči mogućnost da izgube mobilni telefon. Kako saznaje Njuz, uz potpisivanje ugovora za neku od NEO tarifa, svi klijenti će dobiti po dva smartfona, čime će imati za čak 100 odsto veću šansu da izgube svoj telefon.

Brojni korisnici su sa oduševljenjem primili ovu vest.

– Nisam do sada gubila telefon i malo se luzerski osećam dok slušam svoje prijatelje koji pričaju kako im je mobilni upao u WC šolju ili kako su ga izgubili na utakmici, a ja nemam šta na to da dodam. Nadam se da ću uskoro, uz dva telefona, i ja imati neku zanimljivu anegdotu – kaže Milica iz Beograda.

Vladan iz Novog Sada pozdravlja ovu odluku Vipa i napominje da bi ona čak mogla i da mu promeni život.

– Već godinama nemam devojku. Studiram i nemam previše vremena za izlaske, ali sada, kada sam dobio dva mobilna, imam dodatni razlog da nađem devojku kojoj ću dati telefon pa da je stalno zovem jer imam neograničene minute – smatra ovaj mladić.

S druge strane, Milivoje iz Kragujevca se nada da će njegova supruga što pre saznati za ovu Vipovu akciju.

– Pre nekoliko dana mi je pronašla dva telefona u jakni i, pre nego što sam stigao da joj objasnim o čemu se radi, izbacila me je iz stana i vikala kako je znala da je varam i da je trebalo da posluša svoju majku kada joj je govorila da treba da batali mene i uda se za onog finog stomatologa sa trećeg sprata – kaže naš sagovornik.

Iz Vipa poručuju da su veoma zadovoljni ovom akcijom, koja bi i njima znatno mogla da poboljša komunikaciju sa korisnicima.

– Često nas ljudi, kada uzimaju telefon uz ugovor, pitaju šta se dešava ako ga izgube. Odlukom da im poklonimo dva telefona, konačno ćemo znati šta da im odgovorimo na ovo nezgodno pitanje. Naravno, sve dok ne počnu da nas pitaju šta se dešava ako izgube oba telefona – kažu iz Vipa.

Ekipa Njuza

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Zorana, koja komentariše sve i svašta, ko da je ženski vučić, je rekla da to može tek kad se donese ,,lex specijalis” jer takvo rešenje zahteva duplo više zaposlenih u BIA!

  2. voya montoya kaže:

    Kupis ViP ,nabavis VEP, pa onda rukom u dzep,da promeskoljis jajca,kroz tanak dzep…Bitno je da se tipka,kad nema sta da se pipka i stipka,do jutarnjeg ustipka…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *