VIRTUELNA TURA: Iskoristite vreme u izolaciji na kvalitetan način i konačno posetite Jerković

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. mar. 2020
 1. Asparagus kaže:

  Dragi njuzovci, beskrajno sam vam zahvalna što ste mi omogućili da vortuelno posetim Jerković!!! Ova tura je blagotvorna za moje estetsko biće i ulila mi je spokoj. Molim vas da nastavite sa ovakvim vittuelnim turama!!! Ostanite zdravi i duhoviti.

 2. Ane kaže:

  Hvala vam na ovom divnom ugodjaju. Imam 65+ godina i možda mi se neće ni pružiti prilika da uživam u ovim destinacijama. A i živim daleko, čak na Bežanijskoj kosi.

 3. Путник kaže:

  Занимљива дестинација. Пре пар година сам био тамо, мислим у неком “Веру”. Ништа од ових атракција нисам видео јер је био мрак… Чим се поново укрцам на један од оних “крузера” 26, долазим по дану. До тада морам кући да кризирам корону.

 4. voya montoya kaže:

  Braca Jerkovic naselje…?? Cim prodje nevidljivi andjeo , uzimam VAucher , beogradsku senior karticu, i eto me u Sop In Gu- provinciji prestonice…jedne od 16 provincija Prestonice…Ziveli dotle…

 5. Jerkovacki Panamac kaže:

  Evo me u Panami, poluzatvoren stvarno, jos mesec ipo, valjda. Lepo je videti deo grada gde zivis 40.g. virtuelno.

 6. Јово kaže:

  Одлични снимци овог сиромашног насеља, са радничким становима претежно несолидно зиданим зградама 60-тих и 70 тих година, којима је истекао век трајања.
  Приватне куће у овом насељу радили су штедљиви Власинци, Црнотравци, углавном Срби са крајњег југа Србије…
  Насеље у коме град Београд никада није довољно улагао и које тихо пропада… Веза насеља са градом иде преко аутопута на Душановцу једним импровизованим надвожљаком још од Жике Коња Ковачевића, ондашњег градоначелника Београда, Отварајући свечано тај надвожњак на коме су и данас огромне гужве у саобраћају (а надвожњак је непоуздан и несигуран), Жика коњ је реако како је то привремено решење за 2-3 године… То траје већ 50 година!
  Живим у овом насењу којим доминира Централно гробље и у коме су паркови и зелене површине углавном неуређене, али срећом има доста дрвећа, зеленила и ваздух је чистији него у другим нижим деловима града.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *