nazad na vrh

Višeboj u hvaljenju Aleksandra Vučića danas u Pionirskom parku

Do sada je za učešće na višeboju prijavljeno nekoliko desetina učesnika

BEOGRAD, 15. septembar, (Njuz) – Prvi Višeboj u hvaljenju prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića biće održan danas u Pionirskom parku, saopštila je Informativna služba Srpske napredne stranke.

Ova manifestacija, za koju se organizatori nadaju da će postati tradicionalna, počinje u 14 časova, a do sada je prijavljeno nekoliko desetina učesnika.

– Višeboj organizujemo na zahtev brojnih javnih ličnosti i građana koji u proteklih nekoliko meseci nisu stigli da putem novina i televizije pohvale marljivost i energiju našeg vrednog predsednika Aleksandra Vučića. Naravno, priliku će dobiti i oni koji su ga hvalili, ali su u međuvremenu smislili neki novi epitet. Za najuspešnije učesnike obezbeđene su vredne nagrade i unapređenja – rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica Srpske napredne stranke, koja je dodala da će se i sama okušati na ovom turniru.

Višeboj se sastoji od nekoliko disciplina, pa će se tako učesnici nadmetati u hvaljenju Aleksandra Vučića kao beskompromisnog borca protiv korupcije, kao modernog evropskog vizionara, kao čoveka koji je rešio kosovsko pitanje i kao političara koji se hrabro uhvatio u koštac sa problemima u domaćem fudbalu.

Posebna disciplina biće upoređivanje Aleksandra Vučića i Zorana Đinđića, a pobednik će biti onaj koji ovoj dvojici političara nađe najviše zajedničkih osobina.

Među prijavljenim učesnicima već se naziru favoriti, pa tako beogradske kladionice najviše šanse za pobedu daju Goranu Vesiću i Vuku Draškoviću, dok svoju šansu iz prikrajka čekaju biznismen Miodrag Kostić, Rasim Ljajić, Mlađan Dinkić i Novak Đoković.

U hvaljenju Aleksandra Vučića slobodnim stilom favoriti su Olivera Katarina, Vesna Pešić i Sonja Liht.

Kako Njuz nezvanično saznaje, u višeboju će gotovo izvesno učestovati i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji će okupljenima u Pionirskom parku obratiti sa balkona Skupštine grada.

Bojn Ljubenović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Vec sam Njegov lik asocira na plodnost!

 2. Ovo je genijalno!

 3. Bravo Bojne!

 4. Jednoumlje nam se opet priprema…Pa dokle bre od nistavca praviti cara…

 5. Ili ce te da hvalite ili apsim. Sa rupama koje se pod vama otvaraju, nosite se sami. Ko ne odskoci , ne zasluzuje da bude uz mene,podvukao je picousti u uvodnom izlaganju .

 6. axaaxaxaaxa, a ko će da nosi štafetu mladosti najvećem sinu našeg naroda?

 7. Da li ce se viseboj odrzati na novoj stazi (aleji) koju ce grobar prokrciti kroz Pionirski Park?

 8. Njegove usne treba da posluze kao model za silikonske usne…jos kad dodamo na to koliko pametnih stvari izadju iz tih usta preko usana, neprocenjivo!
  Ziveo kralj, ziveo Vucic!

 9. Ovom spisku bih dodao i Sinišu Mihajlovića, danas se baš javio u novinama sa hvalospevom.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix