njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

15. sep. 2013

Višeboj u hvaljenju Aleksandra Vučića danas u Pionirskom parku

Do sada je za učešće na višeboju prijavljeno nekoliko desetina učesnika

BEOGRAD, 15. septembar, (Njuz) – Prvi Višeboj u hvaljenju prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića biće održan danas u Pionirskom parku, saopštila je Informativna služba Srpske napredne stranke.

Ova manifestacija, za koju se organizatori nadaju da će postati tradicionalna, počinje u 14 časova, a do sada je prijavljeno nekoliko desetina učesnika.

– Višeboj organizujemo na zahtev brojnih javnih ličnosti i građana koji u proteklih nekoliko meseci nisu stigli da putem novina i televizije pohvale marljivost i energiju našeg vrednog predsednika Aleksandra Vučića. Naravno, priliku će dobiti i oni koji su ga hvalili, ali su u međuvremenu smislili neki novi epitet. Za najuspešnije učesnike obezbeđene su vredne nagrade i unapređenja – rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica Srpske napredne stranke, koja je dodala da će se i sama okušati na ovom turniru.

Višeboj se sastoji od nekoliko disciplina, pa će se tako učesnici nadmetati u hvaljenju Aleksandra Vučića kao beskompromisnog borca protiv korupcije, kao modernog evropskog vizionara, kao čoveka koji je rešio kosovsko pitanje i kao političara koji se hrabro uhvatio u koštac sa problemima u domaćem fudbalu.

Posebna disciplina biće upoređivanje Aleksandra Vučića i Zorana Đinđića, a pobednik će biti onaj koji ovoj dvojici političara nađe najviše zajedničkih osobina.

Među prijavljenim učesnicima već se naziru favoriti, pa tako beogradske kladionice najviše šanse za pobedu daju Goranu Vesiću i Vuku Draškoviću, dok svoju šansu iz prikrajka čekaju biznismen Miodrag Kostić, Rasim Ljajić, Mlađan Dinkić i Novak Đoković.

U hvaljenju Aleksandra Vučića slobodnim stilom favoriti su Olivera Katarina, Vesna Pešić i Sonja Liht.

Kako Njuz nezvanično saznaje, u višeboju će gotovo izvesno učestovati i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji će okupljenima u Pionirskom parku obratiti sa balkona Skupštine grada.

Bojn Ljubenović

 1. Mladjan Dinkic kaže:

  Vec sam Njegov lik asocira na plodnost!

  1. aleksandar kaže:

   ali da nadoknadi jalovost dela, morao bi imati i sise umesto ociju

 2. Dejan kaže:

  Ovo je genijalno!

 3. Христо kaže:

  Bravo Bojne!

 4. Lenoir kaže:

  Jednoumlje nam se opet priprema…Pa dokle bre od nistavca praviti cara…

  1. aleksandar kaže:

   nije on nistavac, on je jos za vreme studija konobarisao u londonu

 5. nisam bezobrazan kaže:

  Ili ce te da hvalite ili apsim. Sa rupama koje se pod vama otvaraju, nosite se sami. Ko ne odskoci , ne zasluzuje da bude uz mene,podvukao je picousti u uvodnom izlaganju .

 6. mixon kaže:

  axaaxaxaaxa, a ko će da nosi štafetu mladosti najvećem sinu našeg naroda?

 7. scoby kaže:

  Da li ce se viseboj odrzati na novoj stazi (aleji) koju ce grobar prokrciti kroz Pionirski Park?

 8. Picousti kaže:

  Njegove usne treba da posluze kao model za silikonske usne…jos kad dodamo na to koliko pametnih stvari izadju iz tih usta preko usana, neprocenjivo!
  Ziveo kralj, ziveo Vucic!

 9. Neko tamo kaže:

  Ovom spisku bih dodao i Sinišu Mihajlovića, danas se baš javio u novinama sa hvalospevom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *