njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. mar. 2022

Vlada predložila da Vučić bude odlikovan zbog herojskog držanja tokom rata u Ukrajini

BEOGRAD, 7. mart 2022, (Njuz) – Vlada republike Srbije predložila je danas da predsednik Vučić bude odlikovan zbog herojskog držanja tokom ratnih sukoba u Ukrajini. Prema rečima predsednice Vlade Ane Brnabić, Vučić je svojim primerom pokazao kako jedan državnik treba da se ponaša tokom rata i najmanje što Srbija može da učini za njega jeste da mu dodeli odlikovanje.

– Svi mi koji smo svakodnevno sa predsednikom znamo koliko je neprospavanih noći iza njega, koliko je brinuo i kako je teško podneo rat u Ukrajini, ali on nijednog trenutka nije želeo o tome da priča jer, kako kaže, ne želi bilo koga time da opterećuje. Od samog početka rusko – ukrajinskog sukoba jedino na šta je mislio jeste kako da građani Srbije taj rat ne osete i zbog toga je sav teret preuzeo na sebe – istakla je premijerka.

– Svi pritisci iz celog sveta su od samog početka sukoba usmereni isključivo na njega i svima nama u Vladi je jako žao što ne možemo barem deo tih pritisaka da preuzmemo na naša pleća, ali predsednik je takav, on uvek daje celog sebe i ponosno mogu da kažem da građanima za sva vremena ostaje kao putokaz i ponos herojsko držanje Aleksandra Vučića tokom agresije Rusije na Ukrajinu – rekla je premijerka za Njuz.

Predsednik Vučić je ovim povodom kratko saopštio da njemu nagrade nisu toliko bitne, kao i da su mu se javili Putin i Zelenski i da su mu tom prilikom rekli kako mu se dive zbog načina na koji vodi zemlju u momentu dok u Ukrajini besni rat.

Nenad Milosavljević

 1. Баш Рђа kaže:

  Уз то и медаљу за дизање панике “Шизела – првог степена”, а у вези рата, његовом деки постхумно а може и њему “Колајна поглавника анте павелића за храброст” показану приликом “Марша бесмртног пука”, када је у Москви Црвеним Тргом парадирао са сликом покатоличеног деке шверцера трагично настрадалог у кафанској тучи. И трећа медаља , ваља се, унапред, за организовање највеће параде поносних педера на свету 2022., у Београду, ако је неко заборавио.https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/LGBT_Medal.svg

 2. Vrač kaže:

  Ne postoji agresija Rusije, već odbrana od ubistava i otmica dece i ljudi iz Dombasa i Luganska.
  Ova vest može glat u drugi dnevnik koliko živimo u realnosti.

 3. Milan (nisam odavde) kaže:

  Vučiću će svakako pripasti orden, al zbog sasvim drugih zasluga.
  Ako ste zaboravili, da vas podsetim. Poklonio je Hilari milion za kampanju (jer je pametan-kako reče). Znamo kako je prošla.
  Da potpomogne Trampa za drugi mandat, sedeo je ko đačić na šamlici. Znamo kako je Tramp prošao.
  Sada je, jedini u Evropi (Belorusija se ne računa) podržao Putina u ,,kampanji”, šta god ona bila. Ako je suditi po Vučićevim predhodnim pametnim sudovima to je garantovan kraj i Putina i njegove kampanje. Znači da Vučiću orden ne gine!

  1. Лазар kaže:

   И ја сам се тога уплашио ал овде је стао некако на пола па с једне стране није увео санкције Русији ал са друге рекао да гласају у УН да подржава територијални интегритет Украјине и осуђује инвазију тако да још има наде XD. Мада онда испада још горе од свега ако им направи лик пат позицију :(

 4. Zoran kaže:

  Totalna laž, nije mi ga držao a pogotovu ne hrabro, što ne znači da može da mi ga drži uvek.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *