nazad na vrh

Vlada raspisala konkurs za najlepša novinarska pitanja

...
BEOGRAD, 14. april 2020, (Njuz) – Vlada Republike Srbije raspisala je danas konkurs za najlepša novinarska pitanja, saznaje Njuz.
U saopštenju, koje je izdato tim povodom, novinari se pozivaju da svoja pitanja pošalju mejlom, najkasnije do 14.30 časova, na adresu press@gov.rs, a najlepša među njima biće javno pročitana na konferenciji za štampu.
– Stručni žiri, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, izabraće najlepša od pristiglih pitanja i ona će biti javno pročitana svakog dana u 15 časova. Na odabrana pitanja će, naravno, biti i odgovoreno istog dana. Broj pitanja koja će biti odabrana nije definisan unapred i zavisi od kriterijuma stručnog žirija, u čiji se rad niko neće mešati, kao što se niko ne meša ni u rad novinara – objasnio je za Njuz izvor blizak Vladi.
– Ova odluka je doneta jer je u medijima puno vesti koje nisu tako lepe, a građanima je dosta svakodnevnog stresa i zbog toga želimo da oni, barem na konferencijama za novinare, slušaju samo najlepša pitanja i najlepše moguće odgovore na njih. Pozivamo sve novinare da nam svakog dana šalju pitanja i da puste mašti na volju, a ono što možemo da obećamo jeste da će odgovori sigurno biti jako maštoviti – dodao je ovaj izvor.
Na pitanje da li ova mera znači da nekome smetaju novinari, redakcija Njuza je zamoljena da se tim povodom Vladi obrati putem dobro poznatog mejla, pa će, ukoliko struka proceni da to pitanje zaslužuje odgovor, isti moći da čuje danas u 15 časova.
Soko Sokolović
  1. Pitanje:🤒😭🤧🤺🍋🍊🍓🥝🥂👌❤️

  2. Ma konkurs je namesten , za spisatelje vecinskih medija ( termin DJV pit-bula i pirane…)…??

  3. Da li se pitanja mogu postaviti putem gusli, naseg vekovnog interneta iz doba ognjista…??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix