Screenshot / Instagram
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. maj. 2023

Vlada Srbije odlučila da je Janko Tipsarević najbolji teniser svih vremena

BEOGRAD, 18. maj 2023, (Njuz) – Vlada Srbije donela je danas odluku kojom se Janko Tipsarević proglašava za najboljeg svetskog tenisera svih vremena. Premijerka Ana Brnabić je u obraćanju novinarima istakla da je ovo priznanje dobar pokazatelj svim srpskim sportistima kako da postanu najbolji u svojoj oblasti.

– Ako je nekada i postojala dilema ko je najbolji teniser ikada, od danas je više nema. Svako može da kaže kako mu se više sviđa ovaj ili onaj igrač, ali zna se šta neko mora da uradi kako bi došao na tron i Janko je to obavio, što je Vlada prepoznala, zbog čega sam posebno ponosna. Pozivam i ostale sportiste da krenu Jankovim stopama jer ova Vlada može da im obezbedi sve uslove da budu najbolji svih vremena – rekla je predsednica Vlade.

– Za vreme prethodne vlasti Janko je bio samo jedan od tenisera, nije bio najbolji čak ni u Srbiji, a pogledajte ga sada, vidite dokle je stigao zahvaljujući svojim potezima. Ova odluka je još jedan pokazatelj da je Vlada i država, na čelu sa predsednikom Vučićem, spremna da ulaže u sportiste koji u nama prepoznaju nekoga ko može da im pomogne u napredovanju – izjavila je premijerka.

Ana Brnabić je dodala i da će avion Er Srbije nazvan po Novaku Đokoviću uskoro biti preimenovan u „Janko Tipsarević“ i pozvala je sve roditelje koji su deci dali ime po Novaku da im promene ime u Janko.

Soko Sokolović

 1. Владимир Николић kaže:

  Има паре и шта му будалаштина треба, изгледа да воли да се увуче у дупе АВ-у, ситни бедник да неће преузети тениске терене.

  1. prof dr CVETKO Prvi kaže:

   Jebeš budalu … budale @

 2. Sima kaže:

  Super. Recite mi gde mogu da se učlanim u SNS. Voleo bih da postanem najstariji pionir. Sima devedesetogodišnjak.

 3. Velja kaže:

  Pokidali ste !
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *