Ivica Dačić je jedan od građana koji nije imao 100 evra, pa je morao da upotrebi dolare/FOTO: Korčagin
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. jun. 2019

Vlada Srbije poklanja građanima po 100 evra da bi imali na čemu da napišu “Kosovo je Srbija”

CELA SRBIJA, 6. jun 2019, (Njuz) – Vlada Srbije odlučila je da građanima sa prosečnim ili ispodprosečnim primanjima pokloni po 100 evra kako bi mogli da se uključe u akciju u kojoj se na novčanicama ispisuje parola “Kosovo je Srbija”.

Građani koji zadovoljavaju uslove bi trebalo da se jave u najbližu poštu, gde mogu da predaju dokumentaciju za ostvarivanje prava na besplatnih 100 evra.

– Svi koji konkurišu moraju da donesu potvrdu o primanjima u poslednja tri meseca, kako bi se videlo da im plata nije veća od prosečne. Ukoliko zadovoljavaju taj uslov, sve što je potrebno je da na uvid daju svoju ličnu kartu, nakon čega će dobiti sto evra – navode u Vladi Srbije.

Kako Njuz saznaje, svi koji dobiju 100 evra moraće na licu mesta, na šalteru u pošti, da na novčanici napišu “Kosovo je Srbija”, nakon čega mogu da je puste u promet. Takođe, obavezno je i da se fotografišu sa novčanicom i sliku okače na društvene mreže.

– Ukoliko na fotografiju dobijete više od 20.000 reakcija na društvenim mrežama, a tu se misli na lajkove, šerove, komentare i retvitove, stičete pravo na titulu zvaničnog influensera Vlade Srbije, što znači da ćete mesečno dobijati po novih 100 evra sve dok traje akcija – naveli su u Vladi Srbije.

Nenad Milosavljević

 1. biljana kaže:

  da li ovo vazi i za penzionere

  1. ваше име kaže:

   Мора ли учесник сам да набави коферче у коме ће складиштити стоеварце ?

 2. Djordje kaže:

  Ja mislim da mi stariji bi trebali da daobijemo tih 100evra jer je uistinu kosovo Srbija ja sam rodjen .
  22.04 1955god zivim u novom sadu Ž Čuluma 54H pa sad kako me sreca opali bice dobro
  Unapred zahvalan .

 3. Баш Рђа kaže:

  Председник В.А. (велика албанија-случајнос*, јеел?) се потписао на новчаници од 100 лека, “V.A.-Kosova eshte Shqiperia”. Опет погрешни лекови александре…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *