Vaučer će dobiti kada na uvid pošalju ugovor sa bilo kojim domaćim klubom i fiskalni račun
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

22. jun. 2015

Vlada Srbije ponudila vaučere mladim reprezentativcima da ostanu u domaćim klubovima

BEOGRAD, 22. jun 2015, (Njuz) – Nakon osvajanja titule svetskog prvaka za igrače do 20 godina, Vlada Srbije ponudila je svim reprezentativcima vaučere koje će moći da iskoriste u nekom od domaćih fudbalskih klubova, saopšteno je iz kabineta srpskog premijera.

Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da će u kampanji po nazivu “Igrajte u Srbiji” uslov za dobijanje vaučera biti taj da fudbaler nema preko 20 godina, da je osvojio Svetsko prvenstvo i da izrazi želju da nastavi karijeru u nekom od domaćih klubova.

– Ako bi samo 10 odsto ovih fudbalera ostalo u Srbiji, to bi na godišnjem nivou značilo veliku uštedu za klubove zbog neplaćanja pojačanja. Vaučeri će biti u vrednosti od 4000 do 5000 hiljada dinara, a taj novac će fudbalerima biti refundiran onog trenutka kada na uvid pošalju ugovor sa bilo kojim domaćim klubom i fiskalni račun koji im je izdat prilikom isplate poslednje plate – objasnio je Vučić – Svima onima koji ne igraju u Srbiji, vlada će ponuditi duplo vrednije vaučere – dodao je on.

– Možda ovo i nije neka velika suma, ali koliko ste samo puta čuli mišljenje da je sada, nakon osvajanja svetske titule, najvažnije da se mladi fudbaleri ne “prodaju” i ne pretvore u ono u šta su se pretvorili seniori. Ovi vaučeri će upravo imati cilj da očuvaju njihovu skromnost po kojoj su poznati – zaključio je premijer Vučić.
Paralelno sa ovom akcijom, Vlada razmatra još jednu, a to je da seniorima ponudi vaučere za letovanje u toku narednih kvalifikacija.

Miroslav Vujović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Sta se vlada sad mesa? Oni prelaze u direktnu nadleznost Tole Prvog, Nezamenjljivog i sve ce biti kako tata kaze! ….Ode sanak pusti..!

 2. Zar je vazno ko je kriv kaže:

  Tole Prvovencani hoces reci. Za svoje vlasti podigao(zaduzbinu) Kucu Fudbala , da bi se iskupio za unistavanje ovog divnog sporta. Koji je pre njega jos ima znake da je to zaista igra posle njega i FK Medjurovo gleda kako da ubaci u reprezentaciju Mileta centarfora. Iako ovaj bez deset piva ne ulazi u igru. Pre Toleta jos uvek je struka imala znacaj u razvoju fudbala i fudbalera , posle njega menadzeri se pitaju o svemu.

 3. zoran kaže:

  коларову понудити ваучер за домаћег тату мајстора и да тетоважа буде :”Поздрав из Врњачке бање”.
  П.С. звездан “поштење”терзић Рајковићев ваучер потрошио на свеже воће на радном столу…

 4. Mizantropikus kaže:

  Odmah ce Platini da intervenise, nema drzava pravo da se mesa u procente koji idu Toletu pri prodaju igraca u inostranstvo.
  Jedino da se dilovi sa vaucherima stvaraju ispod stola, uz po koji stan u beogradu u vodi celokupno sa ronilackom opremom i naravno narodnu penziju.

 5. voya montoya kaže:

  Da li će igrati na crno a kao rezidenti Monte Carla…Naravno,uz preporuku MMF…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *