nazad na vrh

Vlada Srbije pozvala +383 da kaže Kosovu kako nikad neće biti nezavisno

Iz Nemanjine 11 se ne plaše visokih telefonskih računa za novembar

BEOGRAD, 14. novembar (Njuz) – I nakon najnovijih pregovora u Briselu, Vlada Srbije čvrsto stoji na stanovištu da nikada neće priznati nezavisno Kosovo, saznaje Njuz u krugovima bliskim vladi u Beogradu.

– Odmah nakon što smo završili najnoviju rundu pregovora u Briselu, pozvali smo novi međunarodni pozivni broj za Kosovo +383 sa namerom da vlastima u Prištini saopštimo da nikada nećemo priznati njihovu samoproklamovanu državu. Međutim, na taj broj se jutros niko nije javljao, pa smo bili primorani da pozovemo kosovski fudbalski savez i Olimpijski komitet Kosova i saopštimo im da ne pristajemo na njihovu nezavisnost – rekao je neimenovani izvor iz Vlade Srbije.

Iz Nemanjine 11 saopštavaju da se ne plaše visokih telefonskih računa za novembar.

– Svesni smo da ćemo zbog ovih poziva verovatno dobiti znatno uvećani telefonski račun za novembar, ali ne žalimo zbog toga. Nema cene koju nismo spremni da platimo kako bi Kosovo i Metohija ostali srpski – kažu u Vladi Srbije.

S druge strane Vlada u Prištini danas je saopštila da ju je neko čitavu noć uznemiravao telefonom.

– Čitavu noć nas je neko zvao telefonom i spuštao nam slušalicu. Koliko danas ćemo postaviti identifikator poziva i takozvanog “lovca“ kako bismo utvrdili odakle pozivi dolaze – rečeno je našem dopisniku iz Prištine.

Bojan Ljubenović

Tagovi:
 1. Duric:
  -Broj damo Kosovo ne damo…tu-tu…tu-tu
  -Telekom je srce Srbije…tu-tu…tu-tu…
  …Pas bip largohen nga Kosova (Posle zvucnog signala napustite Kosovo i Metihiju)

  • Crni telefon, koji ne manjina još uvek ima, je privukao moju pažnju na ćiriličnom jeziku ‘NGA’.
   Od vulkana Pinatubo do vulkana Krakatoa i niže do Papuazije, Papue i Salomonskih ostrva ”nganga” znači ‘to have the mouth agape’ (imati otvorenu gubicu).
   Sin vulkana Krakatoa se zove (dete) ”anak nga Krakatoa” = ‘child of a Krakatoa’ (a Krakatoa’s child).
   Pijem ja kafu = ”Uminom ako ng kape” (I drank coffee).
   :
   Iznad Pinatubo vulkana živi Kalinga narod koji voli da seče glave i ponosno kaže ”ulo ng tao” (head of a person) – ljudska glava.
   Nije poznato čemu služi glava.

 2. uskoro će zvati i +384, pozivni za severnu ”geografsku” oblast

 3. ostao je još pozivni za vojvodinu e moji srbi pa vi prvo pogledajte ko vas vodi.

 4. + Greška u pozivu, 383 se piše sa zvzedicom . U sporazumu nije navedeno da li se zvezdica piše na početku, na kraju ili negde u sredini. Verovatno, na jugu. Pa, zna se zašto. Mada, zbog siromaštva, mnogo imaju stare pulsne telefone koji ni nemaju zvezdicu.
  + Srpski predsednik Amerike, još nije stupio na dužnost. Zato telefon i dalje zvoni samo u Vašingtonu.
  + Putin nije imenovao direktora Trepče. Prvo politički predstavnici Srba sa Kosova da dobiju rusko državljanstvo, koje su tražili još 2012.

 5. Upravo tako je, 384 čeka Republiku Vojvodinu!

 6. Na pregovorima u Briselu nasa Vlada na celu sa bezgresnim Aleksandrom je malcice modifikovala svoje geslo “Mi nikada necemo priznati nezavisno Kosovo*” u “Mi nikada necemo priznati da smo priznali nezavisno Kosovo”…

 7. Свака част педерку и гробару, за само 4 године урадили су више за косовске шиптаре него тито за 39. У наставку текста иде помињање чланова фамилија николић и вучић уздуж и попреко али из поштовања према читаоцима и овом сајту, прескочићу.

 8. Vi živite u Waikiki kraj Honolulu, i tamo za novo sklapanje braka neophodno vam je uverenje o bračnom stanju od vaše sahranjene supruge.
  Vaša pokojna je rođena u La Belle Province in Trois-Rivières, adresa Cap De La Madeleine / 2 Rue Des Ormeaux, a Québec zbori, razume i piše jezika dva i telefon zvoni dring dring…
  Našlo se da je neki čukun vaše pokojne rođen u Peć, i Québec zahteva papire porekla predaka koje brzinom munje već 365 dana kasnije i dobija na polualbanskom jeziku.
  (Honolulu zahteva samo prevod ovlašćenog organa i ništa više.)
  Toliko i vredi taj CRNI TELEFON.

 9. Evo i ja ću da zvrcnem, samo da se javim.

 10. Ovo sa pozivnim brojem ne mogu razjasniti ni svi Vulini !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix