nazad na vrh

Vlada Srbije pravi rebalans budžeta da bi obezbedila novac za nove tuče Miladina Kovačevića

YouTube
Miladin Kovačević nikoga nije pretukao čak 12 godinaFOTO: YouTube

BEOGRAD, 18. septembar 2020, (Njuz) – Vlada Srbije donela je odluku da ove godine ranije sprovede rebalans budžeta kako bi obezbedila sredstva za buduće tuče bivšeg košarkaša Miladina Kovačevića.

Miladin Kovačević, koji je široj javnosti postao poznat kada je u Americi pretukao studenta Brajana Štajnhauera, tokom prethodnih 12 godina nije često bio u centru pažnje.

Sada se, međutim, ponovo aktivirao.

– Do nas je došla informacija da je Miladin Kovačević ponovo nekoga fizički napao, ovog puta svoju devojku, tako da moramo biti spremni za sve potencijalne scenarije. Nikada ne znate kada će biti potrebno da nekome platite obeštećenje, tako da je bolje da se u budžetu za tu namenu odvoji par miliona evra nego da nas situacija zatekne nepripremljene – naveli su u Vladi Srbije za Njuz.

Prema rečima naših sagovornika, ukoliko Miladin Kovačević još nekoga napadne, Vlada Srbije mora računati ne samo na izdatke za obeštećenje, već i na troškove njegovog bekstva.

– Kovačević je poznat po tome što posle svakog napada na nekoga on pobegne, a to takođe košta. Zato moramo vrlo pažljivo da uradimo specifikaciju svih troškova kako ne bismo uskoro morali ponovo da radimo rebalans – naveli su u Vladi i zaključili da se ipak nadaju da Kovačević neće potrošiti sav budžet za sledeću godinu i da će do tog novca moći da bude izgrađen makar jarbol na Ušću.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Jeli to onaj Miladin?

  2. Tradicija zvana Miladinka show se nastavlja od Vuka do Vucica…?? Jer dete je nase najvece bogatstvo…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix