njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jun. 2014

Vlada Srbije predstavila plan izbegavanja bankrota jakim pozitivnim mislima

...

BEOGRAD, 20. jun 2014, (Njuz) – Vlada Srbije predstavila je danas plan za smanjenje javnog duga tako što će resorni ministri u narednom periodu misliti isključivo pozitivno o finansijskom stanju u zemlji i jako želeti da se smanji budžetski deficit.

U sprovođenju pomenutih mera učestvovaće ne samo resorni, već i drugi ministri, premijer, predsednik zemlje i sve druge državne institucije koje budu procenile da mogu da pomognu.

Za sada zvanično nije saopšteno koje će konretne mere podrazumevati ovaj ekonomski paket, ali je, prema saznanjima Njuza, u pitanju široka lepeza aktivnosti.

– Za sada se zna da će ministar finansija Lazar Krstić dva puta dnevno upražnjavati jogu u svom kabinetu, dok će ministar privrede Dušan Vujović držati NLP kurseve svim zainteresovanima. Sa druge strane, premijer Aleksandar Vučić će u Vladi Srbije razmeštati predmete i ljude po principima feng šuija, a za ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca za sada se zna da će grabuljati i uređivati zen baštu – kaže za Njuz dobro obavešten izvor iz Vlade Srbije.

Pomenute aktivnosti biće praćene stalnim pozitivnim mislima, što bi trebalo da rezultira smanjenjem budžetskog deficita za oko 40 odsto do kraja godine. Ukoliko državni vrh bude baš baš jako želeo da umanji rupu u kasi, taj procenat bi mogao da bude i veći.

– Ministar zdravlja Zlatibor Lončar javno će čitati knjigu “Moć podsvesti” Džozefa Marfija i na taj način uticati na ovladavanje tehnikama pozitivnog razmišljanja, dok će predsednik Srbije Tomislav Nikolić upražnjavati tai či, veštinu koja bi laganim i izbalansiranim pokretima trebalo da pospeši protok stranih investicija u Srbiji – zaključio je naš sagovornik.

 

Nenad Milosavljević

 1. scoby kaže:

  Ma koga više interesuju finansije i bankrot? Sad je najvažnije da Laufer pravilno rasporedi razno južno voće – bananu, mango i papaju! To je i logično, pošto je voće sa našeg podneblja stradalo u poplavama.

 2. MRVOjed kaže:

  Ovaj kritizerski clanak se moze smatrati udarom na drzavu, ne bi me iznenadilo da premijer smeni glavnog urednika Njuza.

  1. xy kaže:

   Šta da smeni urednika?! Ma da ga obesi bre o prvu banderu!

 3. Polovni Buntovnik kaže:

  A ja kad kažem da Srbijom vladaju joga letači ljudi mi se smeju…

 4. celtic kaže:

  Greška, miinistar zdravstva proučava morfijev zakon.

 5. patrijota bez iskustva kaže:

  E, pa tu si Kinezi naši spasioci sa 10.000 milijardi. Samo fali prevodilac.

 6. Mizantropikus kaže:

  Nisi pravi Srbin, ako se nebavis vlaskom magijom.
  Zato svi ministri grupno da mantraju “da crkne komsijama ekonomija”
  Tako bi se citava geo ekonomska scena balansirala.

  1. celtic kaže:

   Vidim da se ne baviš gramatikom.

   1. Mizantropikus kaže:

    Zavisi od Diasporskog udara u glavu.
    Nego borce za gramatiku, ajde kreni od juzne Srbije da ih edukujes.

 7. aleksandar kaže:

  Ja mislim da oni nemaju nikakve misli.

  1. zexx kaže:

   Pa sta ce im kad ih kupe u Megatrendu ili slicnom buvljaku?…a,tu su i Brisel,Vasington,Moskva… sa jos pozitivnijim misljenjem koje besplatno dele po belom svetu…
   Vasington na primer zna da bombarduje po feng suiju i tako unese vrlo jak talas pozitivnog naboja (iako je osiromasen uranijumom)koji preporodi svaku drzavu i stvori u njoj blago receno pakleno dobru atmosferu,Moskva da pomogne metodom Alena Cumaka i slanjem slike Putina koja celiva sve od prehlade do EU(Evropus utopijus,vrlo podmukla polna bolest),samo od bombardovanja ne celiva jer za to mora da na slici budu jos i Medvedev i Lavrov i s300 da se namazes majonezom po glavi i trcis go 200km i svo vreme vices `ja sam pozitivniji od Milana Tarota`,a Brisel nam pomaze svojim nevidjenim znanjem Kame Sutra i uz pomoc svih poza budi sve cakre u nama,narocito onu za lovom i prodajom cele drzave jeftino kao bozanski dokaz da nismo materijalisti…
   Sa svom ovom pozitivnoscu koju nam daju nasi majstori u sprezi sa centrima za globalnu pozitivnu misao,mi jednostavno mozemo biti negativni eventualno na SIDU ili hepatitis,na sve ostale bolesti smo pozitivni i neizmerno im hvala svima sto su nas nacinili toliko pozitivnima!

   1. djvoja kaže:

    au kako tebi nije dobro

 8. mixon kaže:

  Kako vi to mislite, da nemaju nikakav plan i program da ne znaju šta da rade?! Pa kada dogori do nokta, onda će lepo svima da prepolove plate i penzije, da puste evro da padne za 75% za tri dana i da vidiš ekonomskog čuda! Nastaće pravi stampedo investitora za visokokfalifikovanom radnom snagom koja će radi sve za dolarčinu po danu!

 9. Jan kaže:

  10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , (samo odbrojavam kad će bankrot) .

 10. Kramer kaže:

  E, stvarno ste neozbiljni!

 11. idemo kaže:

  Konacno imamo plan!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *