njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

11. jul. 2013

Vlada Srbije produžava važenje porodičnih fotografija sa letovanja sa jedne na tri godine

...

BEOGRAD, 12. jul 2013, (Njuz) – Vlada Srbije na današnjoj sednici odlučila je da produži važenje porodičnih fotografija sa letovanja sa jedne na tri godine.

Tako će fotografije snimljene u leto 2012. godine, čiji je rok trajanja trebalo da istekne ovog leta, važiti do 2015. godine.

– Odlučili smo da izađemo u susret građanima koji zbog ekonomske krize ove godine neće moći da odu na letovanje i tamo se fotografišu. Uredbom im je omogućeno svoje prošlogodišnje fotografije bez nelagodnosti prijateljima i rođacimo pokazuju kao da su potpuno nove. Tako će najmanje tri godine svakog leta imati sveže uspomene na nekadašnje letovanje i utisak da su se upravo vratili s mora – rekao je premijer Ivica Dačić.

Zahvaljujući ovoj odluci građani Srbije će svoje stare fotografije sa letovanja ponovo moći da postavljaju na Fejsbuk i Istagram i s punim pravom očekuju da ih njihovi prijatelji lajkuju i komerišu kao da ih prvi put vide.

– Ova uredba uticaće i na smanjenje spoljnotrgovinskog deficita Srbije, jer naši građani sada imaju jedan razlog manje da svoj godišnji odmor provode u inostranstvu. Poznato je da su mnogi od njih na letovanje išli samo zato da bi se tamo besomučno fotografisali – naglasio je premijer Dačić.

U Vladi Srbije već se razmatra usvajanje sličnih uredbi kojima bi se na primer produžio rok trajanja starih cipela sa 3 na 5 godina, a bele tehnike sa 18 na 25 godina.

Bojan Ljubenović

 1. ariela kaže:

  E jest vala tako ja slike sa Malte povremeno objavim a bila sam odavno..em sam bila ko manekenka lepo izgledala em ispada da sam ja tamo cesto kao da mi je komsiluk… mislim ako neko misli da je to od tekuce god.. hehehe samo se ja secam koliko je to kostalo pa cuvam slicice jer ne verujem da cu da ponovim takvu avanturu…a ko lajkuje hvala mu…i ja cu njegove isto tako:)

  1. aleksandar kaže:

   za lajk detaljnije opisi avanturu ;)

 2. scoby kaže:

  Štedljiva državna uprava je zaključila da su slike u našim ličnim kartama užasne (em crno/bele, em svi izgledamo kao krimosi) i teškom mukom donela odluku da posle 2 godine ponovo svi menjamo ličnjake.

 3. Premijer iz Senke kaže:

  Donesite neku odluku da nam produzite zivot a ne samo da nam ga skracujete!

 4. saximus kaže:

  Nadam se da će decembra da produže i slike sa zimovanja, a za letnje me ne hvata ovaj rok. Da je bar na pet godina…

 5. celtic kaže:

  Novi srpski sport – bjesomučno fotografisanje!

 6. Dejan kaže:

  da se ministarka zdravlja setila da produži rok upotrebe lekova, sad ne bi bilo nestašice

 7. sale kaže:

  e ulazem prigovor! slike sa letovanja treba da vaze kao i slika iz pasosa :) mislim :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *