nazad na vrh

Vlada Srbije traži od “Gugl strit vjua” da ukloni ruglo iz Hercegovačke

Ruglo u Hercegovačkoj ulici i dalje je vidljivo na popularnom servisu

BEOGRAD, 27. septembar 2016, (Njuz) – Vlada Srbije zatražila je od kompanije Gugl da sa svog čuvenog servisa Strit vju ukloni ruglo iz Hercegovačke ulice u beogradskom naselju Savamala.

Kako se navodi u dopisu koji je Vlada uputila internet gigantu, već gotovo pet meseci izgled Hercegovačke ulice na Strit vjuu ne odgovara činjeničnom stanju na terenu, te se korisnici servisa dovode u zabludu.

– Ne samo da su korisnici ovog servisa dovedeni u zabludu, već je učinjena i nemerljiva šteta Beogradu. Ostavljanjem ovakvog rugla odbijaju se turisti koji bi želeli da posete srpsku prestonicu, ali i potencijalni investitori koji pre svega žele da svoj novac ulažu tamo gde postoji red – stoji u dopisu.

Vlada Srbije dala je Gugl strit vjuu rok od 72 sata da sam ukloni ruglo ili će u suprotnom biti prinuđena da angažuje Komunalnu policiju Grada Beograda koja će delovati shodno svojim ovlašćenjima.

– Takođe bi, kao znak dobre volje i izvinjenja, Gugl mogao da na Strit vju stavi kako će taj deo Beograda izgledati ubuduće, odnosno da ucrta budući izgled Beograda na vodi čime bi se na pravi način oslikao ubrzani razvoj srpske prestonice – poručila je Vlada Srbije.

Bane Grković

  1. Pa vlada je pogrešila. Izgled Hercegovačke je sasvim drugačiji – al noću!

  2. Danas, ugao Cvijiceve i Despota Stefana (bivsa 29. Novembra), zgrada MUP-a i GSP-a, lepo pise ,,VUCICU PEDERU”.
    Odem na Gugl…nista.
    Bruka koja neazurnost stritvjuista.

  3. eto kako zapad radi sa gudlom uživo samo snimi okolinu i deri

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix