njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

20. feb. 2015

Vlada Srbije zakazala vanrednu sednicu u Tajlandu

Članovi vlade žele da građanima Srbije ukažu na sve lepode Tajlanda

Članovi vlade žele da građanima Srbije ukažu na sve lepode Tajlanda

BEOGRAD, 20. februar 2015, (Njuz) – Vlada Srbije zakazala je vanrednu sednicu za ponedeljak 23. februara u Bangkoku sa početkom u 11 časova po lokalnom vremenu, saznaje Njuz.

Da bi bili u potpunosti spremni za vanredno zasedanje, ministri i članovi njihovih kabineta su odlučili da već u petak uveče krenu put Tajlanda.

– Poslednje što želite je da jurite hotel po Bangkoku neposredno pred zasedanje vlade – izjavio je jedan član Vlade Srbije koji je tražio da ostane anoniman. On se osvrnuo i na kritike da je 11 časova po lokalnom vremenu prilično kasno za početak sednice, ali je napomenuo da je tako odlučeno da nijedan ministar ne bi imao problema sa džet-legom.

Prema saznanjima Njuza, ministri će zajedno putovati u Tajland, jer se zajedničko putovanje na sednicu već pokazalo kao sjajno za razvijanje jedinstva vlade i jačanje timskog duha.

– Svi se sećamo putovanja ministara autobusom u Niš, kada su načinjeni antologijski selfiji pojedinih ministara. Kako je put do Bangkoka znatno duži od putovanja do Niša, bez sumnje će se brojni srpski političari još više iskazati u pravljenju selfija kao i u pevanju – smatra naš sagovornik.

Jelena Marinković, šefica kabineta ministra kulture Ivana Tasovca, koja je prva predložila sednicu u Bangkoku kaže da će ovo poslati snažnu poruku.

– Osnovna poruka koju će Vlada Srbije poslati svojim građanima jeste da je Tajland strava – kaže Marinkovićeva i napominje da, iako su mnogi naši sunarodnici svesni lepote ove zemlje, zbog raznih trivijalnih problema često nisu u prilici da razmišljaju o predivnim plažama Tajlanda i tirkiznom moru.

Ona je napomenula da su, zbog godine štednje koja je pred nama, svi ministri pristali da putuju ekonomskom klasom i da se nada da će građani znati da cene njihovu žrtvu da satima putuju u delu aviona gde imaju nešto manji prostor za noge i gde je hrana „onako“.

Marko Dražić

 1. Monika kaže:

  Divno. Ne moraju poslanici da zavlače ruke u gaće dok premijer govori. Ono lepo, sunce sija, oni goli, premijer go, mogu kao Mira Furlan u ‘Lepoti poroka’ da se opuste!

  Srećno, junaci!

  1. technocaja kaže:

   Kao klinci čitali smo Alan Ford stripove, a pogledajte nas danas, živimo u Alan Ford državi. To se zove uspeh. Prosto me je sramota nam koliko je dobro!

   1. zoran kaže:

    …Обично смо у оним епизодима у којима Број 1 приповеда своје доживљаје…

  2. celtic kaže:

   Za sve junake, počinje na 1:51:

   https://www.youtube.com/watch?v=cO6xOF0HBeM

 2. zoran kaže:

  Хоће ли бити преноса?

  П.С. Ако је ванредна, је л’ то значи да је телефонска? Оно, чују се телефоном док су на плажи, у хотелу, на масажи, у сношају, роњењу…

  1. zoran kaže:

   Каква је могућност да их ” ЕР МАЛЕЗИЈА ” превезе, они имају дестинације које испуњавају народну вољу…

   1. himalajac kaže:

    da, a da im pilot bude Dzo bagerista

  2. Jack kaže:

   Svakako nece biti u snosaju, jer njima se dize samo na sopstveni narod, a bicemo im van domasaja na Tajlandu.

 3. Ja sam kaže:

  A cunami neki?
  Ima li sanse da se desi bas u vreme sednice?

  1. Ja sam kaže:

   Pitam u ime naroda Srbije i njegovog boljeg zivota.

  2. Tata Predrag kaže:

   A može li da se naruči…?

   1. Monika kaže:

    Da nam se može pomoći Bog bi nam pomogao i bio bi cunami, ovako svako svoj teret nosi. Realno, nije lako ni poslanicima, ja se lepezom ‘ladim pa me ruka zaboli, a ne ovi naši poslanici, kol'ko konkretniju stvar desnom rukom rade, treba im bre duplirati plate ali i produžiti premijerove ohrabrujuće govore, da zadovoljstvo duže traje!

 4. Cincar kaže:

  Neka povedu i parlament. Ako im je tamo lepo, ne moraju da se vrate, slobodno neka ostanu tamo. A mi cemo se nekako snaci bez njih.

  1. scoby kaže:

   Eh, da nije zardjao Titov brod “Galeb” pa da svi zajedno krenu na
   ‘Put mira”. Za 2 meseca, koliko bi trajao put, Srbija bi procvetala.

   1. Monika kaže:

    Ma Noje Vučić bi nas sve potrpao na brod i već sledećeg meseca bili bismo u obećanoj procvetaloj 2016. godini, ovako još samo 10 meseci i blagostanje. Nastupa, večiti raj. I svako ko je verovao u Vučića večni život imaće!

  2. Dejan kaže:

   E prijatelju, ima još po 1000 govana koja čekaju da zamene ova govna.

 5. arko kaže:

  Kad počne da se preseda u Maloj Krsni i Lajkovcu, brže će se stizati do Tajlanda, nego do Niša.

 6. Profa kaže:

  Idu da pr.aju trandze

 7. Jan kaže:

  Ja ću im iz mojih sredstava kupiti kartu za planetu Mars , a pošto nemam dovoljno sredstava moraće na nekoliko kilometara od zemlje da sačekaju prestali deo uplate .

 8. Teoretičar zavere kaže:

  Tajland je poznat po maloletničkoj prodaji seksualnih usluga, tj, za one sa pedofilskim sklonostima tamo je pravi raj. Treba proveriti da li su se pre polaska aviona u njega kao slepi putnici ukrcali Pahomije i Kačavenda. Da se bruka ne širi dalje od Srbije.

  1. celtic kaže:

   Oni su odande i došli. Jbg, prebacili normu.

 9. gradjanin kaže:

  Trošite nezasluženo zarađene(oteto-prokleto) novce, a terate gladan narod da preturaju po kontejnerima. Daće Bog, da i vi svi uskoro preturate po kontejnerima u potrazi za hranom.

 10. Sremac kaže:

  Sad mi je jasno zašto Vučić neće Čedu u vladu. Pa tamo u Sijamu streljaju zbog belog i trave, a Čeda kad bi apstinirao 6 meseci svi indikatori bi pokazali postojanje droge, a tetriveri bi odmah počeli da arluču.

 11. Mizantropikus kaže:

  Jeftinije kurve, pardon starlete. I ako se poneko lozi na karleusu, tajland je pun ladyboysa.

 12. ariela kaže:

  A bolje bi bilo da im je sve All inclusive. ..da ne gube vreme nego da jedu na plaži…a u nekom kazinu da se malo opuste. ..nadam se da je onaj sto organizuje mislio i na čuvenu tajlandsku masažu. ..pa gde to da se propusti…ohoo hoho ho…bice baš žestoko. ..vidim posle ovih bolnih promena stigoše lepša vremena…

 13. himalajac kaže:

  tim bilding, nema sta. trebalo bi da odrze vanredne sednice u svakoj zemlji sveta, da, s Bozijom pomoci, ne dodju nazad do kraja mandata

 14. dragan kaže:

  Ako Vučko izgori na plaži,moraće i cela vlada da izgoru,ma neka se međusobno mažu zaštitnim kremama i vazelinom hahahahha

 15. ludzbunjen kaže:

  Dakle onih nekoliko mladih sekretara je bilo prethodnica?
  Valjda će i toni bler uveličati predstavu ?

 16. acak kaže:

  reč “onako” se piše ” ‘nako”

 17. Pataya je grad u Taylandu – gde sex-turizam i pedofilija vladaju a kurvi ima vise nego komaraca na Dunavu! LICNO VIDELA I SMUCILO MI SE! PUSTITE DZIBERE DA SE KURVAJU A DZIBERKAMA PORUCUJEM – DA IMA UBISTAVA NAD TAKVIMA, pa zato neka se provode – mozda im je to zadnji provod!

 18. duh kaže:

  Bljak,bljak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *