njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. nov. 2020

Vlasnik kafića nabavio točilicu za benzin

BEOGRAD, 15. novembar 2020, (Njuz) – Lazar Pantović, vlasnik kafića 12 Monkeys na Vračaru, nabavio je tokom dana točilicu za benzin, koju već od utorka planira da instalira u bašti svog lokala, saznaje Njuz.

Vlasnik ovog lokala kaže da ljudi koji se bave ugostiteljstvom stalno moraju da prate trendove.

– Gosti se vremenom zasite istog ambijenta i potrebno je s vremena na vreme malo osvežiti prostor. Problem je što je u ovom poslu teško biti originalan. Ako odlučite da služite piće u tegli, neko je to već uradio, ako biste da servirate hranu na parčetu isečenog drveta, već njih deset to praktikuje. Srećom, čini mi se da sam prvi u gradu koji je odlučio da u sklopu lokala ima i točilicu za benzin – otkriva ovaj ugostitelj i dodaje da se nada da neće sada previše kolega početi da ga kopiraju.

– Do mene već stižu neke glasine da je nekoliko vlasnika kafića i restorana poručilo točilice za benzin. Izgleda da će ovo sad biti neki novi trend, hit ove jeseni i zime, ali bih ipak voleo da se zna da sam ja bio prvi – dodaje naš sagovornik.

– Dobra stvar kod posedovanja tolilice za benzin u okviru lokala je što će gosti koji su došli sa praznim rezervoarom, moći da natoče gorivo, a još bolja stvar je što će lokal moći da radi non-stop. Da ne bi bilo nekih nesporazuma sa komunalnom policijom, planiram da od utorka ime kafiće promenim u “Benzinska pumpa” ili “Gas station bar” – kaže Lazar.

Marko Dražić

  1. Aleksandar kaže:

    U jednom gradu, na Zapadnoj Moravi, postoji kafić koji već poseduje ovu atrakciju. Vlasnik je vizionar…

  2. Milan (nisam odavde) kaže:

    A da li planira i vezanu trgovinu – ,,nema goriva bez jela i pića”, Il može odvojeno?!

  3. Dulence kaže:

    Srbin je, to.Doskočio bi svakom zakonu, i meri, države da može. Al je to sve kratkog daha.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *