nazad na vrh

Vlasnik kafića nabavio točilicu za benzin

BEOGRAD, 15. novembar 2020, (Njuz) – Lazar Pantović, vlasnik kafića 12 Monkeys na Vračaru, nabavio je tokom dana točilicu za benzin, koju već od utorka planira da instalira u bašti svog lokala, saznaje Njuz.

Vlasnik ovog lokala kaže da ljudi koji se bave ugostiteljstvom stalno moraju da prate trendove.

– Gosti se vremenom zasite istog ambijenta i potrebno je s vremena na vreme malo osvežiti prostor. Problem je što je u ovom poslu teško biti originalan. Ako odlučite da služite piće u tegli, neko je to već uradio, ako biste da servirate hranu na parčetu isečenog drveta, već njih deset to praktikuje. Srećom, čini mi se da sam prvi u gradu koji je odlučio da u sklopu lokala ima i točilicu za benzin – otkriva ovaj ugostitelj i dodaje da se nada da neće sada previše kolega početi da ga kopiraju.

– Do mene već stižu neke glasine da je nekoliko vlasnika kafića i restorana poručilo točilice za benzin. Izgleda da će ovo sad biti neki novi trend, hit ove jeseni i zime, ali bih ipak voleo da se zna da sam ja bio prvi – dodaje naš sagovornik.

– Dobra stvar kod posedovanja tolilice za benzin u okviru lokala je što će gosti koji su došli sa praznim rezervoarom, moći da natoče gorivo, a još bolja stvar je što će lokal moći da radi non-stop. Da ne bi bilo nekih nesporazuma sa komunalnom policijom, planiram da od utorka ime kafiće promenim u “Benzinska pumpa” ili “Gas station bar” – kaže Lazar.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. U jednom gradu, na Zapadnoj Moravi, postoji kafić koji već poseduje ovu atrakciju. Vlasnik je vizionar…

  2. A da li planira i vezanu trgovinu – ,,nema goriva bez jela i pića”, Il može odvojeno?!

  3. Srbin je, to.Doskočio bi svakom zakonu, i meri, države da može. Al je to sve kratkog daha.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix