njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jul. 2020

Vlast dozvolila građanima da protestuju od kuće

BEOGRAD, 3. jul 2020, (Njuz) – Na preporuku struke, a u sklopu novih mera u borbi protiv širenja zarazne bolesti COVID-19, gostujući na RTS, predsednik Vučić predstavio je građanima način na koji smeju da protestuju.

– Ja sam bio za potpunu zabranu svakog vida protesta, ali struka me je ubeđivala da je dovoljno da dozvolimo narodu da u svojim domovima iskaže svoje nezadovoljstvo, po neku psovku. Ukoliko vidimo da se situacija pogoršava, i građani počnu da se zaražavaju unutar jednog domaćinstva, verujte mi Olivera, ja ću sam potpisati uredbu kojom se zabranjuje svaki vid iskazivanja nezadovoljstva.

Vučić je objasnio da je prilikom kućnih protesta obavezno nošenje maske, i držanje socijalne distance od ostalih ukućana. Prilikom uzvika ili zvižduka, a pogotovu ako se neko zagrcne u sred psovke, dolazi do većeg izbacivanja tzv. Fligeovih kapljica koje se kreću brzinom i do 300 metara u sekundi.

– Svako ima pravo da iskaže svoje nezadovoljstvo, ali to ne sme da ugrozi nikog. Ni prvog komšiju, ni članove vlade, a pogotovu ne naše najstarije sugrađane, naše bake i deke – dodao je Vučić

Predsednik je iskoristio priliku da pozove studente da poštuju donete mere, i da proteste protiv zatvaranja studentskih domova nastave odgovorno, u svojim kućama van Beograda.

Uroš Bogdanović

  1. D.M kaže:

    Ahahah ahahahahah ahahahahah ahahahah
    Koja bolesna vlast ahahahahah

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *