njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

26. nov. 2018

Vlast optužila Borka Stefanovića da svojim prebijanjem vraća Srbiju u devedesete

BEOGRAD, 26. novembar 2018, (Njuz) – Vladajuća koalicija optužila je lidera Levice Srbije Borka Stefanovića da je svojim prebijanjem u petak uveče vratio Srbiju u mračne devedesete godine prethodnog veka.

Premijerka Ana Brnabić ocenila je da je skandalozna činjenica da je Stefanović primio nekoliko udaraca u potiljak kao da ne živi u dvadesetprvom veku već u doba Slobodana Miloševića i radikala “koje smo svi jedva čekali da zaboravimo”.

– Ako Borko Stefanović želi da bude prebijan, onda mu poručujem da za njega nema mesta u 2018. godini već slobodno može da se vrati u neku 1996. gde je takvima kao što je on, dakle prebijanima, i mesto – napomenula je premijerka – Zamislite šta će strani investitori pomisliti o našoj zemlji zbog takvih primitivaca kao što je Borko Stefanović koji u eri digitalizacije bude prebijen na tako analogni način – upitala je premijerka.

Stručnjaci se slažu da je prebijanjima i prebijanima mesto u prošlosti.

– Ako Borko Stefanović i članovi njegove stranke žele da budu napadani i brutalno prebijani od strane bilo koga, moraju da budu svesni da to ugrožava imidž Srbije u svetu i da su slike okrvavljenih košulja više primerene za devedesete godine prošlog veka – kaže ekspert za unutrašnji marketing Srbije Nebojša Krstić.

Kako se nezvanično saznaje, vlast će se potruditi da se Borko Stefanović i njemu slični, u slučaju da nastave da budu prebijani, svim diplomatskim sredstvima sakriju od očiju stranih zvaničnika “kako bi se očuvao pozitivan imidž naše zemlje koji sada uživa u svetu.”

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ponašanje pomenutog je još skandaloznije kad se zna da je dozvolio da ga prebiju baš u ovom trenutku, kako bi što neprimetnije promaklo povećanje harača na računu za struju!

 2. Vlada kaže:

  Drugari se potukli, sve je to ista Tnt družina, ko nam vlada dobro da smo živi. Ne znam postoji li predsednik koji se više pojavljuje na tv, ustvari on je dodatak na račun za struju.

 3. voya montoya kaže:

  eto zasto ce ripiti TV pretplata,da stvarnost gledamo i ocima SzS,i za samo 70 dindzi gledamo novi ciklus serije VEC VIDJENO NAD SENKOVITOM SRBIJOM…1941….pupupupu…..nnccc
  Serija PRISAJEDINJENJE,snima se u kooprodukciji RTV AL i RTV tzv. K…Cuvajmo nasa vekovna TV ognjista,i TV stabilizatore slike Srbije,dok ne stigne digitalizacija…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *