nazad na vrh

Vlast optužila Borka Stefanovića da svojim prebijanjem vraća Srbiju u devedesete

BEOGRAD, 26. novembar 2018, (Njuz) – Vladajuća koalicija optužila je lidera Levice Srbije Borka Stefanovića da je svojim prebijanjem u petak uveče vratio Srbiju u mračne devedesete godine prethodnog veka.

Premijerka Ana Brnabić ocenila je da je skandalozna činjenica da je Stefanović primio nekoliko udaraca u potiljak kao da ne živi u dvadesetprvom veku već u doba Slobodana Miloševića i radikala “koje smo svi jedva čekali da zaboravimo”.

– Ako Borko Stefanović želi da bude prebijan, onda mu poručujem da za njega nema mesta u 2018. godini već slobodno može da se vrati u neku 1996. gde je takvima kao što je on, dakle prebijanima, i mesto – napomenula je premijerka – Zamislite šta će strani investitori pomisliti o našoj zemlji zbog takvih primitivaca kao što je Borko Stefanović koji u eri digitalizacije bude prebijen na tako analogni način – upitala je premijerka.

Stručnjaci se slažu da je prebijanjima i prebijanima mesto u prošlosti.

– Ako Borko Stefanović i članovi njegove stranke žele da budu napadani i brutalno prebijani od strane bilo koga, moraju da budu svesni da to ugrožava imidž Srbije u svetu i da su slike okrvavljenih košulja više primerene za devedesete godine prošlog veka – kaže ekspert za unutrašnji marketing Srbije Nebojša Krstić.

Kako se nezvanično saznaje, vlast će se potruditi da se Borko Stefanović i njemu slični, u slučaju da nastave da budu prebijani, svim diplomatskim sredstvima sakriju od očiju stranih zvaničnika “kako bi se očuvao pozitivan imidž naše zemlje koji sada uživa u svetu.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ponašanje pomenutog je još skandaloznije kad se zna da je dozvolio da ga prebiju baš u ovom trenutku, kako bi što neprimetnije promaklo povećanje harača na računu za struju!

  2. Drugari se potukli, sve je to ista Tnt družina, ko nam vlada dobro da smo živi. Ne znam postoji li predsednik koji se više pojavljuje na tv, ustvari on je dodatak na račun za struju.

  3. eto zasto ce ripiti TV pretplata,da stvarnost gledamo i ocima SzS,i za samo 70 dindzi gledamo novi ciklus serije VEC VIDJENO NAD SENKOVITOM SRBIJOM…1941….pupupupu…..nnccc
    Serija PRISAJEDINJENJE,snima se u kooprodukciji RTV AL i RTV tzv. K…Cuvajmo nasa vekovna TV ognjista,i TV stabilizatore slike Srbije,dok ne stigne digitalizacija…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix