njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

03. mar. 2017

Vlast pozvala građane da uključe televizore i sopstvenim očima se uvere koliko smo napredovali

BEOGRAD, 3. mart 2017, (Njuz) – Predstavnici republičke vlasti sa optimizmom očekuju predsedničke izbore jer, kako kažu, iza njih stoje rezultati i pozivaju građane da se sopstvenim očima, na televiziji uvere, u ostvareni napredak.

– Ne postoji oblast u kojoj prethodnih godina nije ostvaren istorijski napredak – kaže ministarka građevinarstva, saobraća i infrastrukture Zorana Mihajlović – Svi uspesi vlade su opipljivi i vidljivi golim okom. Dovoljno je uključiti TV prijemnik i svojim očima se uveriti koliko su porasle plate i penzije, koliko je smanjena nezaposlenost i koliko je fabrika otvoreno. Naša koalicija na ove izbore izlazi sa najboljim kandidatom koji se neće kriti iza laži i praznih obećanja. Za razliku od njega opozicija nema šta da ponudi građanima Srbije. Pogledajte samo televizije sa nacionalnom frekvencijom i videćete da na njima nema opozicionih političara jer prethodnih godina nisu otvorili nijedan autoput, fabriku ili bar školu – poručuje ministarka.

Svi članovi vladajauće koalcije se slažu sa ovom preporukom i pozivaju građane da ne veruju kritičarima vlasti već sopstvenom televizoru.

– Novinari budno prate svaki korak premijera Vučića i njegovih ministara i do sada bi sigurno otkrili neku njegovu laž ili neispunjeno obećanje. Umesto toga, svi smo svedoci da oni svakodnevno izveštavaju o istorijskim rezultati, da Srbija ima najveći privredni rast u regionu, da smo postali najprivlačnija destinacija za investitore i da nezaposlenih gotovo i nema. Zar postoji bolji dokaz uspešnosti reformi koje se sprovode poslednjih nekoliko godina – zapitao se ministar Rasim Ljajić i pozvao građane da na izborima podrže Vučića i novinare koji svojim radom stvaraju lepšu sliku Srbije.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Koliko je meni poznato vlada podnosi izveštaj skupštini a ne televizijama (gde ih još ima). A da, skupština je raspuštena – možda zato!

 2. Ja sam kaže:

  Medju prvima koji su se odazvali pozivu su leontina, nada macura, vesic a i Gurović-buduci selektor mladih sns kosarkasa.

  1. scoby kaže:

   Zaboravio si slavnog kosarkasa Zorana Jovanovica, nekadasnju perjanicu DS-a i gradskog sekretara za sport. Konacno, mada ne suvise kasno doziveo je preletacko otkrovenje. A Gurovic bi mogao da izvrsi kozmeticke promene na istetoviranom Drazi (pojacanje usana, brisanje brade) tako da izgleda kao Pametni Veliki Vodja…

   1. Ja sam kaže:

    Cicousti, znaci.

 3. haha kaže:

  mene je sramota koliko nam dobro ide

 4. zivojin kaže:

  Ima li kraja ljudskoj gluposti i bezobrazluku. Sram vas bilo vladajuca bagro.

 5. voya montoya kaže:

  Trenutno gulimo šerpe, i prisećamo se zaboravljenih asova tranzicije iz šupljeg u prazno…A i špica je didžitalizovana.Sve je isto samo nas neće biti, a i njega…Index propasti je naradžaste boje kao i rezedo meteo alarm…I tako,Takovo…

 6. Jan kaže:

  Em nam serviraju dnevno 24h Vučića a uz nam to još i naplaćuju u rtv pretplati .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *