nazad na vrh

Vlast pozvala građane da uključe televizore i sopstvenim očima se uvere koliko smo napredovali

BEOGRAD, 3. mart 2017, (Njuz) – Predstavnici republičke vlasti sa optimizmom očekuju predsedničke izbore jer, kako kažu, iza njih stoje rezultati i pozivaju građane da se sopstvenim očima, na televiziji uvere, u ostvareni napredak.

– Ne postoji oblast u kojoj prethodnih godina nije ostvaren istorijski napredak – kaže ministarka građevinarstva, saobraća i infrastrukture Zorana Mihajlović – Svi uspesi vlade su opipljivi i vidljivi golim okom. Dovoljno je uključiti TV prijemnik i svojim očima se uveriti koliko su porasle plate i penzije, koliko je smanjena nezaposlenost i koliko je fabrika otvoreno. Naša koalicija na ove izbore izlazi sa najboljim kandidatom koji se neće kriti iza laži i praznih obećanja. Za razliku od njega opozicija nema šta da ponudi građanima Srbije. Pogledajte samo televizije sa nacionalnom frekvencijom i videćete da na njima nema opozicionih političara jer prethodnih godina nisu otvorili nijedan autoput, fabriku ili bar školu – poručuje ministarka.

Svi članovi vladajauće koalcije se slažu sa ovom preporukom i pozivaju građane da ne veruju kritičarima vlasti već sopstvenom televizoru.

– Novinari budno prate svaki korak premijera Vučića i njegovih ministara i do sada bi sigurno otkrili neku njegovu laž ili neispunjeno obećanje. Umesto toga, svi smo svedoci da oni svakodnevno izveštavaju o istorijskim rezultati, da Srbija ima najveći privredni rast u regionu, da smo postali najprivlačnija destinacija za investitore i da nezaposlenih gotovo i nema. Zar postoji bolji dokaz uspešnosti reformi koje se sprovode poslednjih nekoliko godina – zapitao se ministar Rasim Ljajić i pozvao građane da na izborima podrže Vučića i novinare koji svojim radom stvaraju lepšu sliku Srbije.

Bojan Savić

Tagovi: , ,
  1. Koliko je meni poznato vlada podnosi izveštaj skupštini a ne televizijama (gde ih još ima). A da, skupština je raspuštena – možda zato!

  2. Medju prvima koji su se odazvali pozivu su leontina, nada macura, vesic a i Gurović-buduci selektor mladih sns kosarkasa.

    • Zaboravio si slavnog kosarkasa Zorana Jovanovica, nekadasnju perjanicu DS-a i gradskog sekretara za sport. Konacno, mada ne suvise kasno doziveo je preletacko otkrovenje. A Gurovic bi mogao da izvrsi kozmeticke promene na istetoviranom Drazi (pojacanje usana, brisanje brade) tako da izgleda kao Pametni Veliki Vodja…

  3. mene je sramota koliko nam dobro ide

  4. Ima li kraja ljudskoj gluposti i bezobrazluku. Sram vas bilo vladajuca bagro.

  5. Trenutno gulimo šerpe, i prisećamo se zaboravljenih asova tranzicije iz šupljeg u prazno…A i špica je didžitalizovana.Sve je isto samo nas neće biti, a i njega…Index propasti je naradžaste boje kao i rezedo meteo alarm…I tako,Takovo…

  6. Em nam serviraju dnevno 24h Vučića a uz nam to još i naplaćuju u rtv pretplati .

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix