njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

17. okt. 2016

Vođa navijača u zatvoru prvi put u životu odgledao fudbalski meč

BEOGRAD, 17. oktobar 2016, (Njuz) – Sreten Pajović (24), vođa navijačke grupe “Budale” sa Vidikovca odgledao je juče po prvi put u svom životu fudbalsku utakmicu, javljaju izvori iz Centralnog zatvora, gde se Pajović od pre mesec dana nalazi na odsluženju zatvorske kazne zbog dilovanja heroina.

Sam Pajović kaže da je mu se fudbal sviđa, iako još nije “pohvatao sva pravila.”

– Dobra je fora, dva tima jedni protiv drugih i smeju da se dobacuju loptom, al’ samo nogama. Čime se sve ljudi danas bave! Jedino ne kapiram ofsajd još uvek – kaže Pajović – Do sada nikada u životu nisam gledao fudbal jer mnogo radim pa nemam vremena. Moj posao zahteva punu koncentraciju na tribini zbog koreografije, tako da sam stalno leđima okrenut terenu. Može se reći da sam do sada slušao dosta utakmica ali to definitivno nije isto kao kad se gleda – zaključuje on.

Pajović dodaje da nema vremena da gleda fudbal na TV-u kad nije na stadionu, jer ima i sporedni posao zbog kojeg se trenutno i nalazi u zatvoru.

On kaže kako namerava da pogleda što je više utakmica moguće dok je u zatvoru, kako bi se što bolje upoznao sa, kako kaže “njegovim novim omiljenim sportom”.

– Već sam zapamtio i imena nekih igrača, ali je jako teško jer ih ima čak 22 u isto vreme na terenu. Zanimljivo mi je da samo jednom daju da dira loptu rukama, i on se zove goliman. Kažem vam, ovo bi trebalo da bude najpopularniji sport na svetu koliko je dinamičan i uzbudljiv.

Viktor Marković

 1. scoby kaže:

  E, da je I jadni Đura Mutavi, našao vremena I otišao na odsluženje, ne bi sad Dragi Veliki Vođa toliko ronio nad njim suze I poslao odmah kaznenu ekspediciju u CG…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Neka on pazi kad radi rekreaciju. Bratska mafija ima one precizne snajperist pa ce, očas posla, slika da mu osvane na dresovima!

 3. Joe music 15 kaže:

  Bogovi humora nema sta, ni Veliki Andrija Milosevic vam nije ravan.

  1. Obren kaže:

   Nesto mi govori da volis da nosis majice sa slikama ubijenih navijaca?

   1. Joe music 15 kaže:

    Sta Vam govori ?

    1. Pa kaže:

     tvoj komentar npr?

 4. Ja sam kaže:

  Kada mafijas ubije mafijasa – Srbija objavi rat mafiji.
  Kada mafijas ubije neduznog coveka -nikom nista.
  Kada lekar ubije neduzno dete- Srbija objavi rat trudnicama.
  Kada Doktor Smrt ubije mafijasa – Srbija ga postavi za ministra da svoje iskustvo siti po narodu.

 5. koska kaže:

  kakav je to vodja navijača kada je u zatvoru ? zar oni nemaju imunitet ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *