njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. mar. 2022

Voditeljka Hepija ponudila studentima po 1000 dinara da prihvate njeno izvinjenje

BEOGRAD, 30. mart 2022, (Njuz) – Voditeljka jutarnjeg programa televizije Hepi ponudila je danas studentima po 1000 dinara za prihvatanje njenog izvinjenja zbog izjave da će studenti za taj iznos da urade šta god. U izjavi za Njuz ova voditeljka, poznata kao ona neka pored Marića, kaže kako je prenaglila sa izjavom i da želi da studenti shvate da ona nema loše mišljenje o njima.

– To što sam izjavila bilo je nesmotreno i zbog toga želim da se izvinim svim studentima jer ne smatram da bi oni uradili bilo šta za pare. Svesna sam da sam ih tom rečenicom uvredila i zato želim svakom studentu koji prihvati i uvaži moje izvinjenje da dam 1000 dinara – objasnila je voditeljka.

– Verujem da će studentima 1000 dinara biti više nego dovoljno da mi oproste za ono što sam rekla u emisiji. Dobro se zna da bi oni za te pare prihvatili bilo šta, pa zbog toga ne vidim zašto ne bi prihvatili i izvinjenje. Još jednom ponavljam da ne želim da uvredim nijednog studenta i zbog toga sam ponudila sumu koja nije uvredljiva za taj sloj građana – istakla je ona.

Voditeljka je napomenula kako je svesna da bi studenti njeno izvinjenje prihvatili i za duplo manje para, ali sumom od 1000 dinara želi da im pokaže da je izvinjenje iskreno i da zna da se oni ne prodaju za pare.

Vladimir Vuković

 1. voya montoya kaže:

  A odakle kvazi voditeljki po 1000 RSD, za tolike studente sa budzeta…?? Da ne govorim o samofinasirajucem delu sttudentske populacije…!!

  1. ShinnyD kaže:

   Znaš li šta je njuz net uopšte? Raspitaj se i ne brukaj se.

 2. bivsi student kaže:

  Brljačićka, još više si se ukopala.

 3. ThePilsplus kaže:

  Ima i ruskih studentata, oni primaju samo rublje 🥴

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *