Vojnik se plaši da bi neko mogao da mu izgrebe tenk i skine tablice
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

03. aug. 2016

Vojnik se plaši da ide u Hrvatsku u tenku sa beogradskim tablicama

Novi rat sa Hrvatskom sve je manje izvestan zbog odbijanja velikog broja vojnika da u Hrvatsku idu tenkovima sa beogradskim tablicama. Prema poslednjim istraživanjima, čak devedeset odsto vojnika se ne bi osećalo opušteno dok su “obeleženi” na taj način.

Redov M.L. koji je želeo da ostane anoniman kaže da bi uvek radije odabrao neku drugu zemlju za ratni pohod.

– Ako ne mogu da se opustim tokom oružanog konflikta onda to jednostavno nije to. Ovako strepim da mi neka budala ne ogrebe farbu na tenku, polomi brisače ili nešto još gore, samo zato što imam BG table -kaže on.

On dodaje kako zna da “svuda ima budala” ali da istovremeno “tenzija koja postoji između naše dve zemlje čini svaki prolazak tenkom kroz Hrvatsku rizičnim”.

– Dovoljan je jedan idiot da mi pokvari raspoloženje i ugođaj. Ima toliko drugih zemalja sa kojima možemo da ratujemo i ne razumem zašto uopšte moramo baš u Hrvatsku – smatra ovaj vojnik.

Stručnjaci se slažu da BG table od tenka prave potencijalnu “metu” i savetuju da u slučaju da do rata ipak dođe tenk “parkirate na obezbeđenom parkingu”.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Zalepis na tenk nalepnicu BEBA U KABINI, i miran si…do prve raskrsnice.
  Ne bi bilo bas najpametnije da stavis onu za INVALIDE. Jeste da bi imao besplatno parkiranje, ali pomislili bi da si vec ucestvovao u nekom prethodnom ratu, pa bI mogli da ti ga odvoje od zemlje par metara.

  1. Moderna Pevacica kaže:

   Hrvatima to nece biti problem, oni su ubijali bebe i invalide… Tako da je bolje ovim nasim vojsnim koukavicama, koje su tu zbog stanova i divljenja komsiluka da se drze podalje od bilo kakvog rata.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  A odakle vojniku Srbije tenk? Da nije Putin opet potpisao neki dekret pa iporučio bez znanja javnosti?!

 3. vitez kaže:

  Naravno da se plaši, Krvati na tenku dave vojnike, već viđeno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *