Ovaj samosvesni milenijalac kaže kako uvek gleda u budućnost
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. aug. 2019

Vozač električnog trotineta ugradio plin

BEOGRAD, 12. avgust 2o19, (Njuz) – Jovan Stanković, privatni preduzetnik iz Beograda, prvi je vlasnik električnog trotineta koji je odlučio da u svog dvotočkaša ugradi pogon na plin.

Ovaj tridesetosmogodišnji vlasnik jednog popularnog beogradskog koncept-stora kaže da je više razloga zbog kojih se odlučio za plin.

– Najvažniji razlog je to što ću sada moći da vozim znatno duže nego dok sam imao samo električni pogon. Drugo, ponovo su najavili poskupljenje struje i samo je pitanje dana kada će struja postati neisplativa kao izvor energije, a ja kao samosvesni milenijalac uvek gledam u budućnost – naveo je Stanković u izjavi za Njuz.

Na pitanje da li očekuje da će i drugi trotinetisti slediti njegov primer, naš sagovornik je optimista.

– Mislim da hoće. Vremenom će svi uvideti benefite plinskog pogona. Sada smo u eri električnih trotineta, sledeći korak su plinski trotineti, a potom možda i oni na hibridni pogon – kaže Stanković.

On navodi da je potencijal plina veliki, ali da ljudi toga još nisu svesni.

– To nije samo izvor energije. Ja sam već počeo da ispitujem kako bi plinska boca, koju nosim na svom trotinetu, mogla da se iskoristi da bude i mlazni pogon. Ukoliko uspem, u budućnosti nas možda očekuje i potpuno novi model trotineta. Nazvaću ga NITROtinet” – ponosno je završio Stanković.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Trebao je odmah da počne sa mlaznim pogonom i da ne dodiruje zemlju. Jedini način da se negde stigne beogradskim ulicama!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *