nazad na vrh

Vozač “Golfa” okitio mirišljavu jelkicu

Ako drugi mogu da stavljaju badnjak na branik, zašto bi kićenje mirisne jelkice bilo čudno, pita se Goran D.

BEOGRAD, 8. decembar 2013, (Njuz) – Goran D. (42), preduzetnik iz Beograda, uoči Božićnih i Novogodišnjih praznika okitio je mirišljavu jelkicu koja visi na retrovizoru njegovog Golfa “dvojke”, čime je postao prvi vozač u svetu koji je uradio ovako nešto.

– Ne vidim zašto se toliko priča o ovome? Ako drugi mogu da stavljaju badnjak na branik, zašto bi kićenje mirisne jelkice bilo čudno? – pita se Beograđanin.

Prema njegovim rečima, svi mu auto posmatraju sa simpatijama, a zahvaljujući okićenoj jelkici izbegao je i kaznu za nevezan pojas i razgovor telefonom tokom vožnje.

– Spuštao sam se niz Pop Lukinu kada me je kod benzinske pumpe me je uočio saobraćajac kako telefoniram i zaustavio me. Obično prođem sa 20 evra u njegovoj fascikli, da ne bi pisao kaznu, ali ovog puta me je pustio, kada je video okićenu jelkicu – rekao je ovaj preduzetnik.

Njegov Golf “dvojka” je u potpunosti spreman za najluđu noć. Pored okićene jelkice, u kabini se nalaze i plave LED lampice koje se pale i gase u ritmu muzike. Kako kaže, celokupna investicija ukrašavanja nije prešla 40 evra, a zahvaljujući tome, može da vozi malo bahatije nego inače. Niko mu ne uzima za zlo prekršaje za koje bi ga inače psovali ili hteli da mu izgrebu auto, već auto posmatraju sa simpatijama.

Uroš Bogdanović

 1. Nije losa ideja, okiticu i ja moj CD.

 2. Шта ли је,или кога, Шарић окитио?

 3. Kad mi zatreba kamen pod guzicom, ziher kupujem golf.

 4. nikad papirna jelkica nece misrisati kao grana prave jelke ili bora.
  a da je pravi srbin okacio bi omoriku o retrovizor (ili bar jednu dobru granu).

 5. “Goran D.”

  Pa to moze biti samo Derikrava, Drca, Desnica, Drobac ili vec neko od poznatih vozaca “dvojke” :)

 6. […] Nastavak vesti … Vozač „Golfa“ okitio mirišljavu jelkicu […]

 7. mogla je neka firma napokon napravit jelkicu koja ne smrdi

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix