Unajmljivanje vozača za službenog vozača je ekonomično rešenje, kažu u Agenciji
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

03. feb. 2017

Vozač službenog automobila dobio službenog vozača

BEOGRAD, 3. februar 2017, (Njuz) – Vladimir Lekić, vozač službenog automobila u Agenciji za zaštitu od izduvnih gasova, ubuduće će mnogo brže i lakše stizati na svoje radno mesto jer mu je firma dodelila službenog vozača. 

– Ponekad automobil ostavljam na firminom parkingu i potrebno mi je dosta vremena da bih stigao na posao. Znate i sami da su saobraćajne gužve u gradu vrlo česte, gradski prevoz ponekad ne funkcioniše najbolje, pa se dešava da put do radnog mesta postane pravo mučenje – priča Vladimir – Zbog svega toga pojavila se potreba za službenim vozačem koji će skratiti vreme koje provedem u prevozu. Nadređeni su pokazali da imaju sluha za probleme sa kojim se suočavam, otvorili novo radno mesto i zaposlili osobu koja ispunjava sve profesionalne standarde – naglašava Lekić.

U Agenciji za borbu protiv izduvnih gasova kažu da je ovakav potez deo racionalizacije i da će firmi doneti značajne finansijske uštede.

– Naš prevashodni cilj je da funkcionisanje preduzeća učinimo što efikasnijim i ekonomičnijim. Angažovanjem službenog vozača smo obezbedili da moj službeni vozač na posao dolazi brže. Samim tim, on će biti odmorniji što će mu omogućiti da se potpuno koncentriše na svoj posao. Pored svega toga, preduzeće će ovakvim potezom uštedeti novac koji je Vladimiru do sada plaćala za markicu gradskog prevoza – ističe Aleksandar Korać, direktor ove agencije.

Automobil koji će biti korišćen u ovu namenu kupljen je u redovnoj tenderskoj proceduri, a vozač koji će obavljati ovaj odgovoran posao trenutno se nalazi u VD funkciji što će potrajati sve dok se ne raspiše konkurs.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  I pride tri grama belog praha, svaki dan.
  Nek mu se nadje.

  1. Ja sam kaže:

   E, bas zbog takvih koji nece da kupuju markice, direktor GSP-a, lider regiona u broju spaljenih autobusa, odlucio da primi 3000 sns konduktera. To sto vec postoji sistem elektronskog placanja i nije posebno vazno.
   I ne samo to, vec je i pored toga sto ima zivu sekretaricu zaposlio i ljubavnicu. Sposoban neki covek.

 2. Strani Placenik kaže:

  Pa i red bi bilo da vec jednom i oni dobiju svoje vozace.
  Tako da se oni fokusiraju na prece stvari.
  Kupovanju kupusa za zimnicu,
  vozenje svastike tamo-amo,
  prevozu opijata iz mesta A u mesto B.
  Mozda prevoz slika iz BIA do razocaranih NE-Ministra.

 3. Slap kaže:

  Zna li neko ko je, i zašto baš Vučić, ugasio Vukajliju?

 4. Баш Рђа kaže:

  Влада запослила возача зораниног службеног јебача (ВД), расписан конкурс и за мајиног, потребна Д категорија (службени Мерцедес Икарбус).

 5. voya montoya kaže:

  …kako bi aplicirali u Ministarstvu Odbrane, gde je konkurs za profesionalne vojnike,jer ovi profesionalni koje su ostavil ovi pre nas,nisu bili profesionalni,kao profesinalni vojnici iz vremena vojnika amatera kao npr.Šljivančanin,Borisav Jović maršal…

 6. Dragoslav kaže:

  Visemesecna anketa medju gradjanima , kao i medju zaposlenima u voznom parku drzavnishh institucija dovela je do ovog resenja….

 7. frka kaže:

  Doslo vreme da diler nije siguran ni u vladinom autu. Mozda je to samo sukob interesa u reonu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *