nazad na vrh

Vozačima se savetuje da izbegavaju Beograd

BEOGRAD, 27. decembar 2018. (Njuz) Zbog prazničnih gužvi i lošeg vremena, vozačima se savetuje da u narednih nedelju dana izbegavaju Beograd, saopštio je Automoto savez Srbije.

Kako stoji u saopštenju, vozačima se savetuje da, ukoliko ih put navodi kroz Beograd, obavezno ugase svoje vozilo i krenu peške, ili još bolje, da nigde ni ne kreću.

– Svim vozačima koji nameravaju da krenu na put od Dorćola do Rakovice ili od Mirijeva do Zemuna ili od Bežanijske kose do Vračara ili od bilo kog mesta u Beogradu do bilo kog drugog mesta u Beogradu preporučujemo da to ne rade. Svi su danas mnogo pametni i kreću kolima negde da završe nešto pre Nove godine. E pa gospodo, što niste ranije završili sve što ste imali nego sad krećete svi u isto vreme i pravite gužvu? -postavlja se pitanje u saopštenju AMS.

Kako se nezvanično saznaje, ljudi koji sada negde kreću kroz Beograd ili put Beograda najverovatnije nisu sasvim svoji i zaslužuju sve što će ih snaći u saobraćaju toga dana. U vreme novogodišnjih praznika se ne preporučuje ni kretanje biciklom jer je hladno, peške jer je sporo a ni gradskim prevozom jer je gradski prevoz.

Stručnjaci se slažu da su gužve katastrofalne a izjavu za Njuz će dati posle praznika “kada se izvuku sa autoputa.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Par korisnih saveta: kad već morate da parkirate auto molim vas da to činite na trotoaru ili nasred puta uz krajnje korektno upaljena 4 migavca, a ako kojim ludim slučajem morate da krenete autom, onda obavezno ostavite polomljenu ciglu ili praznu kantu za poludisperziju na parking mestu koje ste velikodušno napustili.

  2. A prihodi od akciza na gorivo,dostizu istorijski rast,sto ukazuje, da je vreme za rampe-lopovskom rezimu,koji ima podrsku 80 % gradjana,sto pokazuju svakodnevne navike…
    Vreme je za rikse ,u nasoj turistickoj prestonici,koju ce uskoro,opet posetiti Putin,a nije iskljucena i delegacija CNN ( za dve -tri godine)…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix