njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

27. dec. 2018

Vozačima se savetuje da izbegavaju Beograd

BEOGRAD, 27. decembar 2018. (Njuz) Zbog prazničnih gužvi i lošeg vremena, vozačima se savetuje da u narednih nedelju dana izbegavaju Beograd, saopštio je Automoto savez Srbije.

Kako stoji u saopštenju, vozačima se savetuje da, ukoliko ih put navodi kroz Beograd, obavezno ugase svoje vozilo i krenu peške, ili još bolje, da nigde ni ne kreću.

– Svim vozačima koji nameravaju da krenu na put od Dorćola do Rakovice ili od Mirijeva do Zemuna ili od Bežanijske kose do Vračara ili od bilo kog mesta u Beogradu do bilo kog drugog mesta u Beogradu preporučujemo da to ne rade. Svi su danas mnogo pametni i kreću kolima negde da završe nešto pre Nove godine. E pa gospodo, što niste ranije završili sve što ste imali nego sad krećete svi u isto vreme i pravite gužvu? -postavlja se pitanje u saopštenju AMS.

Kako se nezvanično saznaje, ljudi koji sada negde kreću kroz Beograd ili put Beograda najverovatnije nisu sasvim svoji i zaslužuju sve što će ih snaći u saobraćaju toga dana. U vreme novogodišnjih praznika se ne preporučuje ni kretanje biciklom jer je hladno, peške jer je sporo a ni gradskim prevozom jer je gradski prevoz.

Stručnjaci se slažu da su gužve katastrofalne a izjavu za Njuz će dati posle praznika “kada se izvuku sa autoputa.”

Viktor Marković

  1. Anten-man kaže:

    Par korisnih saveta: kad već morate da parkirate auto molim vas da to činite na trotoaru ili nasred puta uz krajnje korektno upaljena 4 migavca, a ako kojim ludim slučajem morate da krenete autom, onda obavezno ostavite polomljenu ciglu ili praznu kantu za poludisperziju na parking mestu koje ste velikodušno napustili.

  2. voya montoya kaže:

    A prihodi od akciza na gorivo,dostizu istorijski rast,sto ukazuje, da je vreme za rampe-lopovskom rezimu,koji ima podrsku 80 % gradjana,sto pokazuju svakodnevne navike…
    Vreme je za rikse ,u nasoj turistickoj prestonici,koju ce uskoro,opet posetiti Putin,a nije iskljucena i delegacija CNN ( za dve -tri godine)…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *