njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

09. aug. 2013

Vozaču nakon saobraćajne nesreće izmereno prisustvo članova Vlade u krvi

Vozač tražio da ga odmah testiraju

BEOGRAD, 9. avgust 2013, (Njuz) – Beogradska policija zaustavila je sinoć posle potere automobil kojim je upravljao Nemanja K. iz Beograda kome je nakon merenja utvrđen visok stepen prisustva članova Vlade u krvi, navodi se u saopštenju Uprave policije u Beogradu.

U saopštenju se precizira da je sinoć oko 23:30 u ulici Vojvode Stepe Nemanja K. svojim džipom prvo oštetio nekoliko parkiranih vozila, a zatim levim delom vozila prešao preko noge pešaka koji je prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

Saobraćajni policajci su uspeli da bezbedno zaustave vozača i nakon testiranja utvrdili su da je blizak rođak visokog funkcionera Vlade. Kako navodi jedan od očevidaca Nemanja K. je nakon što ga je policija zaustavila izjavio da mu je jedan od članova Vlade rođeni stric.

– Vraćao sam se iz grada sinoć oko pola 12 kada sam ugledao džip koji je prilikom isparkiravanja udario u nekoliko automobila, a zatim je izleteo na ulicu i tom prilikom je prešao jednom čoveku preko noge i nije se zaustavio. Policija je bila u blizini i uspela je da ga zaustavi. Čim je otvorio vrata džipa vozač je rekao da mu je stric član Vlade i zatražio je da ga testiraju na licu mesta – ispričao je ovaj očevidac za Njuz.

Nemanja K. je nakon date izjave policiji i potpisivanja zapisnika, pušten s mesta nezgode. Kako Njuz saznaje tužilac neće pokrenuti zahtev za sprovođenje krivične istrage protiv Nemanje K. jer Zakonom o bezbednosti saobraćaja nije propisana odgovornost vozača koji ima određen nivo prisustva člana Vlade u krvi.

Soko Sokolović

 1. Soko slobodni kaže:

  Sokolovicu, odlican ti je tekst. Ti si genije. :)

 2. ariela kaže:

  Eto vidite kako maltretiraju ljude zaustavljaju ih uzimaju krv na analizu nemajuci pojma da ti likovi imaju clanove vlade u krvi…zasto im ti bliski clanovi ne podele neke oznake da su jasno vidljive na dzipovima i BMWovima i da ih niko ne dira dok lupaju okolne aute..da onaj kome je predjeno preko noge nema prava da zine i protestuje kad je imao cast da ga jedan takav vozac susretne…kazem cast jer nije sala imati clanove vlade kao bliske srodnike…ko je ostalima kriv sto su ubogi pesaci ili neki sa bednim kolima…imati dzip danas je stvar ne samo kulturnog nivoa vec i pedigrea koje se stice rodjenjem…

 3. gradjanin kaže:

  Problem je da i neki članovi vlade često imaju puno maligana u krvi kada donose odluke vezane za građane Srbije. Naime, teško je donositi odluke i Zakone koje su protiv građana Srbije u treznom stanju. Čak se i moja poznanica proročica Vinga napila i tvrdi da će do sledećih izbora novoformirana Nova partija siromašnih antialkoholičara biti sa najviše članova pa će zato i pobediti na izborima.

 4. aleksandar kaže:

  na stranu tekst, ocekivao sam da je Krkobabicev unuk takodje penzioner…

  1. technocaja kaže:

   Pazi a ja sam iznenađen da nije!

  2. Ender kaže:

   Nema tu ništa nepoznato. Krkobabićima je u genima da se radjaju kao penzioneri. I po automatizmu odmah postaju funkcioneri stranke, a najstariji je naravno predsednik.

   1. aleksandar kaže:

    nisam tako mislio, nego sam verovao da mu unuk ima 60-70 godina…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *