Vučić nezadovoljan odgovorima koje je dobio od novinarke
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

15. feb. 2017

Vučić 45 puta pomogao novinarki da postavi pravo pitanje

BEOGRAD, 15. februar 2017, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući sinoć u emisiji „Upitnik“ na Radio-televiziji Srbije, nesebično je pomogao novinarki Oliveri Jovićević tako što joj je čak 45 puta pomogao da mu postavi pravo pitanje, saznaje Njuz.

Vučić kaže da je imao utisak da se novinarka nije najbolje spremila za emisiju i da nije želeo da gledaocima bude neprijatno.

– U više navrata sam imao utisak da pitanje novinarke ne ide u onom smeru o kom je zamislila, pa sam morao da je prekinem i pomognem joj da zajedno dođemo do pitanja koje je htela da mi postavi. Mislim da skoro niko to nije primetio, jer nije strašno kad dva, tri, četrdeset pet puta prekineš novinarku – izjavio je Vučić i naveo da, iako na momente deluje da su političari i novinari na suprotnim stranama, političar mora da pomogne novinaru koji je na tragu pogrešnog pitanja.

– Često sam imao priliku da čujem komentare kako su novinari u podređenom položaju kada pričaju sa mnom. Zato zam želeo da učinim sve što je u mojoj moći da se Olivera oseti ravnopravno, pa sam odlučio da malo i ja njoj postavljam pitanja i moram da priznam da sam više očekivao od njenih odgovora na tih 27 pitanja – smatra Vučić.

Marko Dražić

 1. Perhan kaže:

  Oliveru treba ispitati koje droge koristi da ostane onako mirna, sve vreme sa blagim osmehom, kulturno i profesionalno! Ja bih ga, da sam na njenom mestu, puknula u glavu bar 46 puta onom fasciklom!

 2. frka kaže:

  Moram da odgovorim na pitanje koje mi niste postavili, a trebali ste i ne znam iz kojih razloga niste.
  Svi me vi pitate oko nekih sitnica kao, sto je torta napravljena od pokvarenih jaja. Glavnu i najvredniju stvar niko nije primetio, da je torta velika, lepo ukrasena i da je marljivo pravljena od 5 sati ujutro do 1 posle ponoci.
  Pitajte me i sto tajkuni i pljackasi firmi od 2000. nisu uhapseni. Evo ja cu da vam kazem. Vi stojite iza njih.
  Ne pitate me koliko je ljudi letelo “er Srbijom”. I to cu da vam kazem, vise nego duplo vise. Skoro 5 miliona, u proseku svako je
  leteo u 2016.

  1. voya montoya kaže:

   Leti,leti,leti,leti…stara dobra dječja igra!!!

  2. Mare kaže:

   Konacan bilans postavljenih pitanja: Vucic njoj: 17, Vicic i ona njemu: 45, Ona njemu: 7

 3. Malac kaže:

  Mo smo uhapšeni od strane političara koje smo mi zvanično izabrali, i vladaju našim životima na ovakav(zastrašujući)način,bez mogućnosti da odaberemo bolje pošto boljih očito nema. Jadni mi bez budućnosti !!!

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Mene sada samo zanima da li će i drugi predsednički kandidati dobiti isto vreme da treniraju novinarku, ili je to ekskluzivno pravo ovog svezajućeg!?!

 5. Ja sam kaže:

  Kako je tek njegovoj zeni u kreveti sa njim?

 6. zivorad stankovic kaže:

  Ma oni su se upoznali na stolici kod Colica!

 7. scoby kaže:

  Pametni Veliki Vodja je ovog puta nastupio rastrzan izmedju nekoliko svojih funkcija (Premijer, Sef SNS-a, Koordinator Sluzbi bezbednosti, buduci Predsednik a mozda i Patrijarh). I posle neka neko kaze da Yulinova bolest nije zarazna…

 8. peric kaže:

  Objasnite mi sledece: kakav je to sistem u kome na vlast dolaze ovakvi primerci. Ili je problem u narodu.

 9. Pandora kaže:

  Opasno zlo koje je snašlo ovu napaćenu zemlju. Ovo više nije nimalo smešno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *