Foto: Tasnim News Agency
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. dec. 2022

Vučić Argentincima obećao Nacionalni stadion

BEOGRAD, 14. decembar 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavio je danas, tokom vanrednog obraćanja naciji, da će Argentina uskoro dobiti Nacionalni stadion. On je tom prilikom pred kamerama pokazao fotografije budućeg stadiona i dodao da će se kroz par dana znati tačna lokacija stadiona, a da je završetak radova predviđen za dve, najviše dve i po godine.

– U pitanju je najmoderniji stadion čiji će kapacitet biti 82,000 gledalaca i koji će biti jedan od tri najlepša stadiona na svetu, ako ne i najlepši. Od Alijanc Arene će sigurno biti lepši i spolja i iznutra, a uz to će biti i daleko funkcionalniji. Taj projekat će sigurno pomoći daljem razvoju fudbala u Argentini i novim pobedama nad Hrvatskom – rekao je Vučić.

– Znam da ima i negativnih reakcija na ovu najavu, da neki govore kako ima i prečih stvari od Nacionalog stadiona za Argentince, ali da vas pitam, ko je više zaslužio stadion od Mesija i ekipe. Koliko su nas samo usrećili i zadužili svojim prolazom u finale i pobedom protiv Hrvatske, ni tri stadiona ne bi bila dovoljna da im se adekvatno zahvalimo – istakao je predsednik.

Vučić je napomenuo kako mu je jako žao zbog toga što su Brazil i Japan propustili priliku da dobiju stadion pre Argentine, ali i da je veoma srećan zbog toga što je u prilici da nekom rivalu Hrvatske obeća izgradnju ovog sportskog objekta.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *