Vučić očekuje da će njegova inauguracija biti među deset najlepših u Evropi/SKRINŠOT: Tanjug
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

08. dec. 2016

Vučić će zbog podsticaja rađanja upadati ljudima u spavaće sobe i nadgledati pravljenje dece

BEOGRAD, 8. decembar 2016, (Njuz) – Predsednik Demografskog saveta Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, u okviru mera za podsticanje rađanja, dolaziti u nenajavljene posete u spavaće sobe građana i nadgledati proces pravljenja beba.

Vučić će građane posećivati u večernjim satima, a prilikom poseta će kontrolisati tok njihovog reproduktivnog odnosa, davati savete i uputstva i nesigurne parove podsticati na vođenje ljubavi.

– Sve nas je manje, a špijuna i stranih plaćenika sve više! Za interese Srbije sam spreman da gledam tuđe odnose i po 24 sata dnevno, ništa mi nije teško. Ovo je prvi put u novijoj istoriji Srbije da će neko nadgledati pravljenje beba širom Srbije, to još od Tita nije rađeno, a mi ćemo sada nadmašiti čak i njegova dostignuća na tom polju – izjavio je Vučić.

Predsednik Demografskog saveta će građanima besplatno deliti Vijagru, Kamagru i Cijalis, a oduzimaće kondome i objašnjavaće koje su poze najbolje za brzo začeće, kao i koje su poze pogodne za začeće muškog, a koje za začeće ženskog deteta.

Nenad Milosavljević

 1. Profesionalni rudar nosa kaže:

  Vi ste carevi! Šta reći više :-)

 2. Zoin Mihailo kaže:

  Vučić će zbog povećanja nataliteta upadati nama u spavaće sobe.
  A, opadaćemo i mi njemu.
  U budžet.

 3. Radojka kaže:

  ovoje sve granice preslo dali je istina da je tako izjavijo boze da upadaju ljudima u spavace sobe zabranu dece taj bolesnik je stvarno bolestan jebo te ko izglasa toga psihopatu narod samo da citate slusate kako vam bolest namece vucic govno jedno strani placenik unistivanje Srbijee

  1. Mare kaže:

   Istina, Boze sacuvaj. Nece narod moci na kurve da ide.

 4. voya montoya kaže:

  Da li će nam podržavati i erektivnu stabilnost,s obzirom na putene usne boje višnje…To bi zaista bio divan podsticaj i doprinos bludu…Sexualna revolucija u Srbiji,kao i reforme ,kasne u polasku,već više od 25 godina koje su pojeli reformatori.Zahvaljujući animatorima sa strane Zapada,Istoka….itd.Jel zna Premijer da samo budale prave decu sa s kurcem!!!Morao je proći obuku na Cubi ,a ne da guli do Ogulina…Doduše,i dalje ga guli,guli,

 5. zeks kaže:

  Ispustili ste da navedete kako je Vucic svim muskarcima koji nemaju partnerku,obecao angazovanje neke od ministarki da im pomognu po tom pitanju i opravdaju visoka primanja,a za zene bez jace polovine je obecao njegov direktan doprinos sto ce obezbediti boljitak Srbiji i posle njega,ako do toga uopste i dodje.
  Mada ja licno sumnjam…

 6. patrijota bez iskustva kaže:

  + Radjanje dece je glavni patrijotski zadatak. Samo Sex Srbina Spašava. Specifičnu patrijotsku ulogu imaće novi menadžeri zgrada predvidjeni Zakonom o stanovanju. Oni treba da provervaju kako se izvršava patrijotski pos'o, sa naročitim zadatkom da prate neudate, heoženjene i razvedene da ih upute i izvedu na pravi put.
  + Kama sutra će biti deo obavezne školske lektire. Patrijotski tablodi će imati posban dodatak o zdravlju, radjanju i seksu. Jer, kako je dugo skrivano, Srbi su stari narod, koji je i stvorio Kama sutra.
  + REM će izdati psoebno uputstvo o emitovanju ljubavnih filmova, jer pornografija je telesna ljubav. To znači da se ljubavni filmovi mogu emitovati tokom celog dana, zarad zdravlja nacije. Živeo Nole Sexoma.
  + Eps će se pridružiti ovoj akciji redovnim iskjučenjima struje, jer se već pokazalo da u vreme isključenja raste natalitet.

  1. 29b kaže:

   sta ce nam patriotski tabloid! imamo 29b! u poslednjih par godina pisu mnogo o seksu!

 7. Ja sam kaže:

  Sve porodjaje ce nadgledati Vulini i na licu mesta vrsiti selekciju radno sposobnih svrcana.

 8. scoby kaže:

  Ma sve to dobro dok ne donese Zakon o pravu prve bračne noći (veoma popularan na ovim prostorima u tursko vreme) kojim će Pametni Veliki Vođa počastiti sebe I članove Centralne Otadžbinske Uprave. Ovo je za njih pravi trenutak, jer neće još dugo moći ”konju rep na iščupaju”.

 9. Bole kaže:

  Juče sam na FB ovako komentarisao vest o Demografskom savetu:

  Iz teksta mi nije jasno, a ‘teo bih da znam: jel Slavica ĐD, kad je najavila to što je najavila, reči izgovarala u mikrofone samo srpskih novinara, ili za uši svih na skupu Svetske zdravstvene organizacije? I, ako jeste – zašto?

  A drugo, kako nema srca? Kako će sada gnjAV da postigne sve to? Pa već radi 24 sati dnevno! Jel će sada da produži dan na 27h? Jel će da produži dan na 27h samo sebi, ili da se učlanjivam u SNS, ili ćemo svi sa čipovanim ličnim kartama automatski da dobijemo produženje dana? I, od kad će to da počne da važi, da znam da kupim novi časovnik na buvljaku? I, da li je gnjAV to već sve dogovorio sa braćom Kinezima, mislim, treba neko te sve časovnike da napravi. A, šta na to kažu Трумп, ВВладимирович und Анђела? Jel ćemo da ih čekamo da usaglasimo satove, ili oni nas? Ako več treba da se nadgornjavamo protivu Euromske i Euroazijske unije, daj bre da odmah produžimo dan na 30h! Sigurno će se već pojaviti neka nova dužnos da gnjAVu ispuni dan.

  Ima tu još mnogo pitanja i nedoumica. Recimo, koji su mu motivi bili da preuzme (i) ovu obavezu – jel zato što bebe često oblizuju usne pa se nesvesno poistovećuje sa bebama? Ili, što mu se “javilo” da bi bilo lepo da sve bebe nose naočare? I koje naočare, i ko će sve te bebeće naočare da pravi – Indjijci ili Kinezi?

  Iz teksta, takodje, nije jasno da li će gnjAV da podstiče jedno ili više radjanja. Kojim tačno metodama i tehnikama će se podsticanje sprovoditi? Jel će gnjAV da nam svima drži sveću? Ili da nas prati po pijanim žurkama, kad nam muški član posustane pa da ga gnjAV pridigne i pravilno usmeri? Ili to opet važi samo za članove SNS-a, da znam, da učlanjujem mog člana? Ili se metode i tehnike podsticanja radjanja odnose samo na porodjaj, pa će gnjAV lično da prisustvuje i velikodušno dozvoli majkama da mu stišću ruku? Ili će da organizuje sendvičare da autobusima, spontano, iz raznih krajeva dodju pred porodilište da bodre majku sve sa megafonima: “guraj! sad! guraj!” ili “fu! fu! fu! fu! fu! fu! fu! fu! fu!”.

  Eee, deco, deco… Samo se sprdate. A ne znate da to gnjAV sve lepo promislio, planiro… Viš kako niste ni primeeeetili koje sve implikacije ima jedna naizgled beznačajna odluka (Kina, Indjija, svecka zajednica, otvaranje novih radnih mesta, svi ti sendvići, autobusi, helikopteri, kamioni, ovo, ono).

  To vam je bre butterfly effect – ono, kad butterfly prdne krilima na jednom kraju sveta, pa na drugom kraju stvori uragan ekonomskih mogućnosti i protrese svecki poredak.

  Eee… ništa vi ne znate. Ništa! Samo očete leba bez motike i pelena, da ne radite vikendom, nećete da učite – e, sad mora gnjAV da vas naVuči.

 10. Sp kaže:

  Jedini problem je što sama Vučićeva pojava izaziva trenutan prestanak ovulacije, a smatra se i najboljim lekom protiv erekcije u novijoj istoriji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *