Ne postoji društveni konsenzus za neplaćanje Partizanovog duga
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

12. jan. 2017

Vučić: Država nema dovoljno snage da ne plati Partizanov dug

BEOGRAD, 12. januar 2017, (Njuz) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da država trenutno nema dovoljno snage da ne plati dug Partizana jer je za tako nešto potreban društveni konsenzus.

Kako je naveo, pitanje neplaćanja Partizanovog duga je veoma teško pitanje.

– Nije to teško pritanje u smislu opredeljenja u kom bi vam svaki idiot od političara izgovorio: “Da, neće država i njeni građani plaćati dugove Partizana niti bilo kog drugog kluba, to je potpuno jasna stvar” i na kraju nikom ništa. Veoma je teško da o tome govorim. Razmišljali smo da novac poreskih obveznika ne trošimo na plaćanje Partizanovog duga, a ako ga platimo, izviniću se svima za to što nemamo dovoljno snage da to ne uradim – rekao je Vučić.

Kao jedan od razloga zašto država nema snage za to, Vučić je naveo nedostatak društvenog konsenzusa.

– Ako me pitate zašto nemamo dovoljno snage za to, pa nemamo dovoljno snage zato što je potreban društveni konsenzus za neke stvari – rekao je Vučić.

Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  Ako ja, nesrecnim slucajem, navijam za Partizan a dugujem Infostanu, EDB-u, Parkin servisu, komsiji, ljubavnici, banci, poreskoj…da li ce i meni biti placeni dugovi? To i nece biti neki veliki izdatak za drzavu obzirom da je broj navijaca Partizana neznatno veci od broja grtalica Beograd-puta.

 2. scoby kaže:

  Poruke koje nam Pametni Veliki Vođa šalje sa svog službenog puta u Indiju, sve su smešnije. Eto sad nam je poručio da nema tih svetih krava (u prevodu na srbski: Zvezda I Partizan) čije dugove neće on (u prevodu: Država) platiti, a uskoro ćemo dobiti poruku da se ugledamo na indijski narod u pogledu vrednoće, radnih navika I discipline…

 3. zeks kaže:

  Mislim da je premijer ovo morao da uradi da ne bi i on bio kaznjen od UEFA zbog krsenja finansijskog fer-pleja,jer je do sada pomagao samo romski klub.

  1. Ja sam kaže:

   Onda bi, po toj logici, dugove Grobara trebao Toma da plati.

 4. frka kaže:

  Drzava nema ali zato ima Dragica u svom fondu.

 5. voya montoya kaže:

  Ovaj novi partizan srpske ekonomije,na mikro a naročito makroplanu,nema vizuru,pardon viziju.Nadam se da ga grobari,navijači,neće nazvati Sale Mutavi.Mnogo se pravi mutav,a brblja li brblja!!!Bolje mu je da se ne vraća ,bez četiri slona,makar ružičasta,koje će hraniti naša ekonomija,okovana ledom.I srpski gigant, Dunav se zaledio!!!

 6. Lina kaže:

  Sram te bilo. Trosi svoje pare a ne nase. Ko ti daje to pravo. Sramota. Zeka i ostala kompanija puni ko brodovi a drzava da placa njihov luksuz. Dnooo. Ovo je strasno ko nam vodi drzavu.

 7. Sp kaže:

  Otvoreno pismo Vučića Iliji Kolarcu:
  “Gospodine Kolarac, ljudi koji pohadjaju vašu zadužbinu su svi nekako tihi, obrazovani i nenasilni, pa ja, kao predsednik Vlade, nisam iznenadjen što ste pred gašenjem. Ovi u Partizanu su huligani, mafija, ozbiljni igrači. Nisam ja u mladosti bio navijač što volim, nego što se huligana država plaši. Vi ste oduvek bili fin i pristojan čovek, pa to ne razumete, ali da ste jednom bili na tribinama, shvatili bi ste da je nebitno i da li vam je mali i da li ste najbolji student u klasi, taj adrenalin, to je… uh… Kad se samo setim… Nego, moram ranije u krevet, sutra imam važno predavanje u Bolivudu, iz patetičnog izraza i spontanog zaplakivanja. A vi, Ilija, pamet u glavu i katanac na vrata. Ovo nije Srbija u kojoj ste se vi rodili pa da širite kulturu kako vam se prohte. Ovo je moja Srbija.Zemlja slobodnih radikala. Alavida”

 8. Neki Neko kaže:

  To je bar lahko : prodaćemo Kolarac i Narodni muzej te namiriti dugove sportskih klubova…
  Valjda se zna šta je najpreče ovom narodu…

 9. Dzoni Bravo kaže:

  Ne sumnjam da ce Vucic uspeti da sprovede ovu ervolucionarnu ideju kao i sve do sada.

 10. Dzoni Bravo kaže:

  Ne sumnjam da ce Vucic uspeti da sprovede ovu revolucionarnu ideju kao i sve do sada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *