nazad na vrh

Vučić i Jeremić dogovorili tuču u parkiću iza Predsedništva posle radnog vremena

BEOGRAD, 25. jun 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić dogovorili su tuču danas u Pionirskom parku posle radnog vremena, saznaje Njuz.

Prema svedočenju očevidaca jutros na pauzi za topli obrok Jeremić je u društvu par ortaka prišao Vučiču i pitao da li je tačno da ga je “sinoć na televiziji prozivao nešto”, a Vučić je odmah odgovoro: “Jesam, pa šta, imaš nešto protiv?”.

– Onda je nastalo blago koškanje koje su okupljeni odmah razdvojili. “Videćeš ti posle radnog vremena!”, tada je dobacio Jeremić, a Vučić je odvratio da ga čeka u parkiću iza Predsedništva. “Povedi i brata!”, dobacio je Jeremić i sa drugarima se udaljio – ispričao je jedan od svedoka koji je želeo da ostane neutralan.

Dogovoreno je da tuča bude fer, bez uplitanja drugih stranačkih kolega, samo pesnicama, bez korišćenja hladnog i vatrenog oružja.

– Očekujemo pravu beogradsku ferku. Vučić je blagi favorit jer je viši i ima duže ruke, ali je Jeremić mlađi i ima više međunarodnog iskustva. Obojica su bivši ministri odbrane pa će biti zanimljivo videti ko će prvi krenuti u napad – kaže svedok.

Kako saznajemo, prema pravilima srpske političke borbe tuča će trajati dok jedan od protivnika ne padne.

Bojan Ljubenović
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ruski rulet uzijem prvo Av da vidimo da li se metak zaglavio ili je svanulo Srbiji.
  Av se ne bi ni pojavio ali bi na pinku bila vest da se Jeremić nije pojavio i da je to još jedna pobeda predsednika.

 2. Nesumnjivo je da je Jeremić, na međunarodnoj političkoj sceni, postigo više nego ijedan drugi političar Srbije. Nesumnjivo je da sadašnji predsednik Srbije zapeni na reči, delo, pojavu Jeremića. Ta bitka uvek završi u blatu. Jeremić je mislio da ,,selfijem” sa svinjskom glavom može da promeni narativ. Ja mislim da njih obojicu treba na brvno, pa ko u staroj srpskoj basni…!

 3. Kobre sprecile tesko krvoprolice….AV ih je molio da ga sprece i drze da ne napravi masakr. Vulin je sve totelepatski pratio i odmah dao svoj kommentar. Uh, imala je opozicija dosta srece danas.

 4. Постоји ли некакав периодични лекарски преглед за особу која обавља функцију Председника, кад то очигледно није услов за кандидовање? И немојте више АВ у текстовима да називате Председником, тог звања никад није ни био достојан нити је то постао на легалан начин. Треба га ословљавати са “Председник са звездицом” ( као лажну државу Косово ), В.Д. Председника, Председник – Ф варијанта и сл. Због љубави према Србији и због поштовања функције коју је нажалост срозао један криминалац, лопов, изопачен и умоболан човек.

 5. Vuk Jeremić nikad nije bio ministar odbrane. Bio je ministar spoljnjih poslova.

 6. Istina Lucija i Snupi su morali da otkazu.

 7. Ma, bravo ljudi, fantasticni ste. Dokaz da jos uvek nismo Severna Koreja.

 8. Od kad je Vuk&velika kilaža bio u Predsedništvu i došao preCedniku “na crtu”, a ovaj nije smeo da izađe, jer je malo upustio u gaće a i zbog iskzsnog upozorenja šefa obezbeđenja Kobri (“Nemojte, Predsedniče, napolju snimaju kamere?”),. PredCednik je posle susreta sa Vukom postao, reklo bi se, malo uglađeniji, počeo da pokazuje ljudsko lice i odmerenost.
  A Vuk&Teška kilaža (čitaj:Gajić) su se nakon kratkog boravka u preCednikovoj blizini pretvorili u – SNS botove: Vuk postovao godišnjicu pogubljenja Romanovih, a Gajić godišnjicu streljanja Đenerala?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix