njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

04. sep. 2017

Vučić imao košmar da je u tv duelu

BEOGRAD, 4. septembar 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić noćas je imao strašne košmare, saznaje Njuz. Kako prenosi naš izvor, Vučić je sanjao da je imao tv duel.

– Odmah smo znali da nešto nije u redu kad smo jutros došli na posao, a Predsedništvo je bilo zaključano. Po prvi put predsednik Vučić nije došao prvi na posao – priča naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, Vučić je na posao došao tek u 7 sati i 12 minuta, a kad je stigao delovao je umorno i iscrpljeno.

– Znamo da predsednik veoma malo spava, ali je izgledao kao da oka nije sklopio cele noći. Odmah je sazvao sastanak najbližih saradnika – kaže izvor Njuza.

On navodi da vrata Vučićevog kabineta nisu bila dobro zatvorena, pa je mogao da čuje šta se dešava unutra.

– Vučić je ispričao da je celu noć sanjao da ima tv duel, kako se nalazi u velikom studiju u kojem nije bilo publike, a naspram njega je sedela opozicija, pa neki ljudi koji su mu pobili sve tvrdnje. Takođe je ispričao kako je u jednom trenutku počeo da viče “mama, tata”, ali oni nisu ulazili u studio – prepričava Vučićeve reči naš sagovornik.

Kako bi se što pre oporavio od ovih noćnih mora, Vučićevi saradnici već su zakazali predsedniku više gostovanja po televizijama.

– Vučić će već večeras da gostuje kod Marića, a sutra će biti u dnevniku RTS, a onda će uslediti i vanredna “Teška reč” u kojoj će pored omiljenog voditelja biti i neki od omiljenih Vučićevih analitičara i urednika – ističe izvor Njuza.

Bane Grković

 1. zeks kaže:

  Jeste,samo je vaš izvor izostavio informaciju da se predsednik od silnog stresa zbog košmara upiš…pardon,uurinirao.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  U snu tv dueli sa opozicijom, a na javi sa tačijem. Jadnik niti ima noći niti dana!

 3. voya montoya kaže:

  Mama,mene boi gava…!!? Isti je pok.Tasko…Samo da ne pocne davljenje onih koji ne vole karanfile..

 4. Malo mnogo kaže:

  I srbi žive u košmaru,pošto je život ovde toliko čudan i neverovatan da je prosto nemoguće da je java.Jedino što nas teši je nada da cemo jednog dana da se probudimo.

 5. peric kaže:

  Ovako izgleda covek koji za jednu noc postavi 34 laznih pluseva na sve teksove na nekom sajtu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *