Vučićeva slika će biti obavezna, dok će slika vlasnika biti opciona
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. jun. 2017

Vučić: Inauguracija će koštati između 200 i 400 evra

BEOGRAD, 22. jun 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će svečana inauguracija, koja će biti održana u petak, koštati između 200 i 400 evra. Vučić je tom prilikom naglasio da je to daleko manje nego što bi inauguracija koštala da je pobedio neko od dosovskih kandidata.

– Vidim da se mnogi ovih dana pitaju koliko će koštati inauguracija i ko će to da finansira. Oni to rade jer vrlo dobro znaju koliko bi para potrošili da su na mom mestu i zbog toga uporno pokušavaju da ubede građane u to da je inauguracija za 5.000 zvanica, dvadesetak dana nakon polaganja zakletve, nepotrebna i preskupa, a ona će koštati samo između 200 i 400 evra jer će se održati u starom, već postojećem objektu – istakao je Vučić.

– Prostor smo na vreme rezervisali, kada je cena bila daleko niža, jer vodimo računa o svakom dinaru pošto znamo kakva je ekonomska situacija i da nemamo novca za rasipanje. Koristićemo i stari crveni tepih, a svečani špalir vojnika i vojni orkestar činiće vojnici koji su već u vojsci tako da nas ni to neće ništa koštati. Čak će i poslanici dolaziti autobusom, a ne službenim kolima, jer smo troškove sveli na minimum – objasnio je novi predsednik Srbije.

Vučić je dodao da ga ne čudi priča o tome koliko košta inauguracija jer njegovi politički protivnici ne mogu da ponude građanima ništa osim mržnje prema njemu i tom prilikom je najavio da će samo za njih napraviti još jednu inauguraciju.

– Pošto je ova koštala rekordno malo, sigurno najmanje u novijoj istoriji, organizovaću i posebnu inauguraciju na kojoj će svi iz opozicije moći da mi skandiraju „Vučiću pederu“. Neka uživaju i neka viču ceo dan, meni to uopšte ne smeta– istakao je on i napomenuo da će druga inauguracija koštati toliko malo da će Srbija na njoj verovatno i zaraditi.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A narod će dobiti kolače, jer nema leba da jede!

 2. Ja sam kaže:

  Za 200 evra moze da se kupi svinja od 120 kg.
  Vazno je samo da neko od gostiju iz inostranstva ne pomesa svinjsku glavu sa nekim od ministara ili koalicionih partnera, jer kilaze su im slicne, crte lica takodje a mozdana masa im je identicna.
  P.S.
  Nova buduca premijerka je vredna i sposobna. Kada je u nuzdi (posebno maloj) sve radi u hodu i s'nogu.

 3. frka kaže:

  Mediji su spremni. Novinari ce dobiti po cevapcic a sefovi dva. A za pice…popice otkaz ako izvestaj bude los.
  Ja sam deo prosecnog radnika i slavim- gledam kod kuce.
  Pocinjem sa divljim dimljenim lososom i “Lagavulin 16”. Ime nije dobio po Vulinu koji laze. Zatim stizu potocne pastrmke sa grila uz
  beli Brancaia iz Toskane. Svecani trenutak cemo obeleziti sa “Moét”-om. Za desert uzecemo The Very Best of Krunisanje- TV rts reprizu.
  I stvarno ako sve ovo radite kod kuce dodje samo 200 eura a kafanska verzija 400 eura.
  Mi obicni radnici smo i pored velikih plata skromni.

 4. Imbecil kaže:

  Ja mu se divim do imbecilnosti!

 5. voya montoya kaže:

  Sto bih voleo da sutra sorne oluja nevidjenih meteroloskih karkteristika…Kao npr. uragan razorne snage Tito…

 6. peric kaže:

  Sta je ovde nejasno – isto bi uradilo 90% uzoraka iz nase populacije. Isto to sto uzurpator radi raji – radi komsija komsiji, rodjak rodjaku.

 7. Malo mnogo kaže:

  Penzionerima koji primaju 11 hiljada mesečno, ljudima kojima kuće gradi Tamara,korisnicima sociijale kojih je sve više zato što je ministar Vulin postavljen da unapredi siromaštvo,svima njima će biti naročito drago da danas gledaju ovu inaguraciju na kvadrat i ljude koje su im nametnuli tako lep život u Srbiji.

 8. etim Slavko kaže:

  Sve na stranu da sad ne prozivam AV, u vezi oko troskova i slicno, ali mi nije jasna jedna stvar kad mu narod vec placa tolike savetnike trebalo bi neko da mu objasni on se uhvatio za DOS i DOSOVSKE KANDIDATE a oni svi presli kod njega(Draskovic, ministarka Mihajlovic, Ljalic, bivsi ministar poljuprivrede onaj mason ne mogu da setim prezimena i itd……………..!

 9. Davor kaže:

  Da ne bi više imali troškova za inaguracije i slične bezvezne predstave , predlažem da Vučko kao i Tito bude doživotni precednik.

 10. Skotski kaže:

  Njega ce kostati toliko, ostalo ce platiti gradjani Srbije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *