njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

14. jan. 2019

Vučić: Ko padne na poligrafu ide na doživotnu robiju

BEOGRAD, 14. januar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvršio je reformu sudstva, prema kojoj će svaki građanin koji padne na poligrafu ići na doživotnu robiju.

Ovim potezom će se rasteretiti pravni sistem Srbije i obezbediti kvalitetnije i pravičnije suđenje osumnjičenima.

– Poligraf je već lepo prihvaćen u društvu i drago mi je zbog toga. Sada ćemo poligraf podići na jedan viši nivo i uz pomoć njega određivati ko će biti slobodan čovek a ko ide na doživotnu robiju. Svako ko misli da je ovaj sistem loš biće ispitan na poligrafu pa onda neka sam poligraf kaže da li je ta osoba u pravu ili ne, zaključio je predsednik.

Vučić je napomenuo da je kod pravosuđa najbitnije da ljudi imaju poverenja u sistem, te je zbog toga on, kao osoba koja uživa najviše poverenje u zemlji preuzeo na sebe reformu pravosuđa.

– Pored poverenja u institucije najvažnije je da zaboravimo na konvencije i činjenicu da funkcija predsednika nema veze sa reformom sudstva, zaključio je predsednik.

Kako se nezvanično saznaje, predsednik razmatra uvođenje kazne odsecanja ruke za lopove, bičevanje na trgu za klevetu i valjanje u katran i perje “za sve one koji se zovu Sergej a prezivaju Trifunović.”

Viktor Marković

 1. scoby kaže:

  Gročanski dahija Sima C. je sad miran jer je prošao na poligrafu, kao jedini stanovnik Grocke, koji sigurno nije upalio kuću novinara Milana Jovanovića. Svi ostali gročani su zreli za doživotnu robiju…

 2. voya montoya kaže:

  Pa ko ce onda da sprovodi reforme,ko ce da vodi unutrasnji dijalog,ko ce bodriti sa stadiona,ko ce sarmirati strane turiste…?Postat cemo zemlja invalida…?

 3. voya montoya kaže:

  Akcija Sablja damaskija,ukazuje na eventualnni Damask ,scenario…Usred narodnog besa ,opet se setio lika i glume Eliota Nesa…?!

 4. Баш Рђа kaže:

  ДНК тест за утврђивање очинства пао на полиграфу, доказано да Аљек није шиптарско копиле, Фахрију пошле сузе кад је чуо.

 5. Josip Fa kaže:

  Da ne misli na Telegraf?

 6. Jaroslav kaže:

  Koliko mi se čini,nigde u svetu se poligraf ne priznaje kao neki dokaz nečega. Patološki lažovi,udrogirani,nakljukani lekovima za smirenje, glat prolaze poligraf. Dobićemo situaciju da krimosi prođu poligraf a onaj sa tremom koji možda nije kriv pašće na poligrafu. Strašno. Ne kažem da kriminalu ne treba stati na kraj,ali ovo može debelo da se zloupotrebi. U ostalom u ovoj državi i onako ništa nema smisla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *