njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. okt. 2022

Vučić konkurisao i za petu nacionalnu frekvenciju

BEOGRAD, 11. oktobar 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić predao je Regulatornom telu za elektronske medije (REM) dokumentaciju za dobijanje i pete nacionalne frekvencije.

Kako se navodi u elaborate u koji je Njuz imao uvid, program pete Vučićeve nacionalne televizije bi se kroz različite inovativne televizijske formate bavio najrazličitijim društveno-političkim temama od značaja za građane Srbije.

– Kroz živa uključenja sa događaja koji su upriličeni u čast predsednika, kao i kroz vanredna obraćanja naciji, građani bi od strane samog predsednika Vučića bili upoznati o najvažnijim državnim pitanjima, stoji u elaboratu buduće televizije.

Poseban akcenat bio bi stavljen na jutarnji i pre podnevni deo programa u kojem bi najrelevantniji analitičari i stručnjaci iz svih oblasti isticali značaj, rad, požrtvovanje i nepogrešivost predsednika Srbije.

– Novina u odnosu na sve postojeće kanale bilo bi vraćanje u fokus termina u sedam i petnaest uveče u kojem je nekad emitovan crtani film za najmlađe. Sada bi se u tom terminu svakodnevno najmlađima obraćao lično predsednik Vučić, piše u predatoj dokumentaciji.

U REM-u nisu želeli zvanično da komentarišu pristiglu prijavu, ali nam je nezvanično rečeno da na prvi pogled predat elaborati buduće televizije je vrlo ozbiljno sačinjen, kao i da je, po mišljenju našeg izvora, većina u REM-u saglasna da jedna takva televizija nedostaje Srbiji.

Nenad Milosavljević

  1. bakica kaže:

    ovo je slucaj veka

  2. Радојица kaže:

    Лаку ноћ децо !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *