nazad na vrh

Vučić: Lično ću zamoliti Merkur da ne bude retrogradan

BEOGRAD, 30. januar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će tokom vikenda lično zamoliti Merkur da ne bude retrogradan.

On je tom prilikom saopštio da će razgovarati sa Merkurom i da će pokušati da ga ubedi da tokom narednih nekoliko meseci ne bude retrogradan za građane Srbije.

– Moliću Merkur za našu zemlju. Klečaću na kolenima jer kada je Srbija u pitanju ništa mi nije teško. Retrogradni Merkur treba da počne 31. januara, a ja ću ga zamoliti da sačeka barem do septembra. Pokušaću da ga ubedim da ne bude uopšte retrogadan ove godine jer će to značiti našoj ekonomiji. Reći ću mu “Merkure, dok mi ne obećaš da nećeš biti retrogradan u Srbiji, ja odavde ne idem”. I znam da će mi izaći u susret jer Srbija dramatično povećala svoj ugled među planetama i nije slaba kao pre 2012.godine kada smo svake godine imali retrogradni Merkur – izjavio je predsednik.

– Videćete, jedna mala Srbija u februaru neće imati retrogradni Merkur, a velike svetske sile hoće. Ja znam da Srbija smeta mnogima u svetu zbog toga što je cene i Merkur i Jupiter i Saturn i Uran i Neptun, ali ja zbog toga neću nikome da se pravdam. Doduše, ne ide nam na ruku retrogradni uticaj Venere pošto malo usporava pozitivne saturnalije u Jupiterovom dodekatnom sazvežđu, ali ću sa Merkurom razgovarati i o mogućnosti da to neutrališe svojim kretanjem u tranziciji ka Marsu jer nam pogoduje dobar položaj Saturnove dispozicije bipolarnosti – objasnio je Vučić.

Predsednik je istakao da ga uskoro očekuju i razgovori sa Suncem.

– Bićemo prva zemlja u regionu koju će Sunce posetiti nakon izlaska iz sedme kuće – rekao je on.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Trebalo bi da ode i poseti neku planetu za dobrobit Srbije i njenih građana . Kažu da spremaju da pošalju ljude na Mars pa eto prilike .

  2. Povratak u Pakao iz koga je izgmizao ovaj AV reptil bi spaslo Srbiju.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix