nazad na vrh

Vučić na polucrno nabavio 10 novih lidera opozicije

Insajder YouTube
FOTO: Insajder YouTube

BEOGRAD, 21. maj 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas na vanrednoj konferenciji za medije da je Srbija nabavila 10 potpuno novih lidera opozicije i da će oni biti dopremljeni u Srbiju u najkraćem mogućem roku.

Predsednik je precizirao da će novi lideri opozicije stići u Srbiju već polovinom sledeće nedelje, ali nije želeo da kaže preko kojih kanala ih ne nabavio.

– Situacija na tršištu opozicionih lidera je jako teška, vlada prava otimačina. Više ne vredi ni kada potpišete ugovor i kada platite, čim postignu veću cenu, oni vam vrate pare i prodaju dalje. Sva sreća da imamo prijateljske odnose sa nekim zemljama, pa možemo da nabavimo opozicionare…’ajde da ne kažem na crno, ali na polucrno – naveo je predsednik Srbije.

Kako je Vučić objasnio, Srbija se trenutno ne nalazi u baš zavidnoj situaciji što se tiče broja opozicionih lidera i njihovog kvaliteta.

– Oni koji nam sada zameraju da po hitnom postupku nabavljamo opozicionare su isti oni u čijem mandatu nije nabavljen nijedan jedini opozicioni lider. Pustoš su nam ostavili i to je problem koji moramo da rešavamo. Situacija danas je da nije važno koliko novca ponudite, ne možete do toga da dođete. Zato sam ja doneo odluku da i mi pošaljemo naše ljude sa crnim fondovima da rešavaju stvari širom sveta, sve u skladu sa zakonima, naravno – zaključio je predsednik.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ma lako je njemu sa liderima za pare. (Kad su pare u pitanju on ne mari kolike su). Problem su mu kad traže 60 minuta na RTS – direktno mu od usta uzimaju!

  2. A u kom su magacinu…??!! Nas narodni magacin, pun je dilera opozicije…Vec cetvrt stoljeca , od nezavisnosti Srbije…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix