njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

21. maj. 2020

Vučić na polucrno nabavio 10 novih lidera opozicije

BEOGRAD, 21. maj 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas na vanrednoj konferenciji za medije da je Srbija nabavila 10 potpuno novih lidera opozicije i da će oni biti dopremljeni u Srbiju u najkraćem mogućem roku.

Predsednik je precizirao da će novi lideri opozicije stići u Srbiju već polovinom sledeće nedelje, ali nije želeo da kaže preko kojih kanala ih ne nabavio.

– Situacija na tršištu opozicionih lidera je jako teška, vlada prava otimačina. Više ne vredi ni kada potpišete ugovor i kada platite, čim postignu veću cenu, oni vam vrate pare i prodaju dalje. Sva sreća da imamo prijateljske odnose sa nekim zemljama, pa možemo da nabavimo opozicionare…’ajde da ne kažem na crno, ali na polucrno – naveo je predsednik Srbije.

Kako je Vučić objasnio, Srbija se trenutno ne nalazi u baš zavidnoj situaciji što se tiče broja opozicionih lidera i njihovog kvaliteta.

– Oni koji nam sada zameraju da po hitnom postupku nabavljamo opozicionare su isti oni u čijem mandatu nije nabavljen nijedan jedini opozicioni lider. Pustoš su nam ostavili i to je problem koji moramo da rešavamo. Situacija danas je da nije važno koliko novca ponudite, ne možete do toga da dođete. Zato sam ja doneo odluku da i mi pošaljemo naše ljude sa crnim fondovima da rešavaju stvari širom sveta, sve u skladu sa zakonima, naravno – zaključio je predsednik.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ma lako je njemu sa liderima za pare. (Kad su pare u pitanju on ne mari kolike su). Problem su mu kad traže 60 minuta na RTS – direktno mu od usta uzimaju!

 2. voya montoya kaže:

  A u kom su magacinu…??!! Nas narodni magacin, pun je dilera opozicije…Vec cetvrt stoljeca , od nezavisnosti Srbije…

  1. Boban kaže:

   Nemojte da ga pitate kako, ali nabavio je🤣🤣🤣 Odlična

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *