njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jan. 2023

Vučić na putu do Predsedništva pronašao tri nova nalazišta zlata

BEOGRAD, 24. januar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučič jutros je, dok je išao ka Predsedništvu, lično pronašao čak tri nova nalazišta zlata, ekskluzivno saznaje Njuz.

On nije želeo da otkrije gde se ona tačno nalaze, ali je napomenuo da su ova nalazišta veća od onog od pre nekoliko nedelja u Žagubici i onog od pre dva dana čiju lokaciju znaju on i još jedan čovek.

– Kad sam izašao iz zgrade i krenuo ka parkiranom automobilu, otkrio sam jedno nalazište zlata. Na putu ka Predsedništvu bila je gužva u saobraćaju. Stajali smo malo duže na jednom semaforu, što mi je u prvi mah delovalo kao nepotrebno gubljenje vremena, ali je to dobro ispalo jer sam na tom mestu otkrio još jedno nalazište zlata. Uzbuđen zbog svega toga, zamolio sam vozača da mi ne stane tačno ispred Predsedništva, nego malo dalje, ne bih li prošetao da razbistrim misli. I dok sam tako šetao i bistio misli, nešto mi je zapalo za oko, za šta se ubrzo ispostavilo da je još jedno nalazište zlata – otkriva srpski predsednik.

On je naglasio da već neko vreme priča da je Srbija u zlatnom dobu, na šta su se mnogi smejali, ali da sada svi oni ćute.

– Srbija otkriva više nalazišta zlata od jedne Nemačke – zaključio je predsednik.

Miroslav Vujović

 1. Баш Рђа kaže:

  Већ постоје пекаре и бурегџинице које се зову “Два брата”, није то баш неко име за златарску радњу, боље неки модернији назив, да се искомбинује нешто од почетних слова њихових имена, нпр. Златара “Ан.Ал”, или нешто жаргонски, као “Жутара Алек”. Још лепше да златарска радња носи име са призвуком традиције и нотом достојанства, “Дукатлија Вучић”. (симбол вучићевог зл(атн)ог доба и његов престо https://xdn.tf.rs/2019/11/05/zlatna-wc-solja-670×447.jpg)

  1. Грозомир kaže:

   Тачнији а и оригинални назив за њихову златару би био “Два полубрата”

 2. Владимир Николић kaže:

  Кажу да су АВ у војсци звали Жути Нос да ли због урођене способности да дође до жутог или карактерне црте.
  То је наш анални спалеолог истраживач Ж. Кустос.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *