njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. aug. 2022

Vučić najavio da će dati ostavku u SNS-u kad izračunamo koliko dan ima drama ako kamen ima sedam litri

BEOGRAD, 6. avgust 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će napustiti čelo Srpske napredne stranke kad bude dobio odgovor na pitanje koliko dan ima drama ako kamen ima sedam litri.

Predsednik je odlučio da raspiše ovaj nesvakidašnji konkurs jer je prethodnih mesec dana i sam pokušavao da reši pomenutu jednačinu, ali mu nije pošlo za rukom.

– U jednom od retkih trenutaka dokolice savetnica Suzana Vasiljević pokazala je predsedniku, kako je rekla, smešan video sa interneta u kojem vodeničari iz jednog sela objašnjavaju kako funkcioniše njihov lokalni mlin. Međutim, dok su se svi smejali njihovom zapetljanom i komplikovanom objašnjenju, predsedniku sve to uopšte nije bilo smešno. On je, ozbiljan i odgovoran kakav jeste, u glavi već pokušavao da izračuna njihove mere i jednačine – navodi izvor Njuza iz predsedništva.

Vučić je, kako kaže naš sagovornik, otkazao sve obaveze za taj dan i do duboko u noć samo računao.

– Nažalost, nije uspeo da razreši zadatak ni tog, a ni narednih dana. Ako ste primetili da deluje umorno i iscrpljeno, to delimično jeste zato što brine za energente i hranu i zato što se nervira jer ljudi i dalje masovno letuju, ali uglavnom je premoren jer se danonoćno bavi dilemom koliko dan ima drama i da li svaki kamen ima sedam litri – objašnjava izvor.

Predsednik je, kako saznajemo, sad već na izmaku snaga i sumnja u sebe i svoje mogućnosti. Zato je odlučio da pozove javnost da pokuša da reši ovu nedoumicu, ali da je prilično siguran da niko neće uspeti u tome, govori i činjenica da je obećao da će odstupiti sa čela stranke ako neko reši zadatak.

– Molim vas, budimo realni. Ako nije uspeo predsednik, koji je uz Dejana Anđusa najinteligentniji čovek u Srbiji, da li može da uspe bilo ko drugi? – zaključio je naš sagovornik izjavu retoričkim pitanjem.

Nenad Milosavljević

  1. Košava kaže:

    Koliko puta Vučić izađe u javnost dnevno toliko ima drama jer je iscediti iz nas sve što je mogao ostalo je samo sedam litara od sedam miliona

  2. Владимир Николић kaže:

    Врло логично …………….,……………….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *