Vučić će tokom letovanja u medijima obići više televizija u Srbiji
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. aug. 2019

Vučić najavio da će letovanje provesti na srpskim televizijama

BEOGRAD, 10. avgust 2019, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da letovanje provedu u svojoj zemlji i naglasio da će i sam to uraditi tako što će svoj godišnji odmor provesti obilazeći srpske televizije.

Vučić, koji je danas promovisao akciju Moja Srbija, obećava da u tom periodu neće davati izjave stranim medijima niti gostovati u njima.

– Kao što se može videti na mom licu, ja se gotovo nikad ne odmaram, ali ću ove godine ipak otići na letovanje kako bih dao primer građanima – rekao je Vučić – Moram istaći da će to biti jedna vrsta aktivnog odmora jer neću gostovati isključivo na jednoj televiziji već ću se potruditi da ih obiđem što više. Put ću započeti posetom televiziji Pink, posle toga svratiti do RTS-a, a do kraja odmora ću obići sve televizije sa nacionalnom frekvencijom. U međuvremenu ću se potruditi da obiđem i neke lokalne medije – obećava premijer.

Vučić je dodao da Srbija ima izuzetno lepe televizijske emisije i da postoji dosta onih koje do sada nije posetio. On se nada da će tokom letovanja uspeti sve to da nadoknadi.

– Uvek postoje neke nove emisije i novinari koje možete upoznati tokom godišnjeg odmora. Srbija zaista ima čime da se podiči kada je televizijska ponuda u pitanju. Pored lepota koje nam nudi, moram istaći ljubazne i predusretljive novinare koji su uvek spremni da mi izađu u susret – istakao je on.

Premijer je dodao i da će se tokom letovanja potruditi da se više posveti čitanju pa će tako tokom boravka na televiziji najviše čitati podatke o istorijskim uspesima njegove vlade.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  I juce je, u jednom od svojih retkih pojavljivanja, izjavio da je u ocajnom stanju, pa je njegova odluka ( kao I sve druge do sada) u potpunosti na mestu. Ne znam kako ce gradjani podneti da ga vide vise I cesce nego do sada, al to I njima moze da bude stimulans da odmor provedu pored njega I lavora u svojim domovima!

 2. zoran kaže:

  Кад на ДМ телевизији провуку кајрон следеће садржине: “Усамљен, наочит мушкарац, ситуиран, тражи сродну женску душу дружења ради, можда и нешто више…066666999. СТОП ПЕДЕРИМА, да ли и то значи да је премијер гостовао на телевизији?

  1. aleksandar kaže:

   Ako pise “naocit” i “stop pederima”, to nije on…….

   1. zoran kaže:

    Мислио сам на реч која следи реч стоп…

    1. zoran kaže:

     А са великим задовољством ћу пратити годишњи одмор премијера на свим телевизијама, додуше путем аналогног сигнала…

 3. Teoretičar zavere kaže:

  Opet je slagao, po običaju. Pominje da će prvo obići Pink pa posle RTS, a svi dobro znamo da je najčešće na studiju B! Kad god upalim tu televiziju, keze mi se i lažu on ili Siniša Mali!

 4. Zar je vazno ko je kriv kaže:

  Momci sa Njuza ajde ako imate mogucnost upitajte premijera gde ce da letuju ovi iz Vlade, skupstine i ostali clanovi partije. A najvise nas zanima sta su odgovorili “Tajlandjani” ?

 5. voya montoya kaže:

  znači plićak…

 6. voya montoya kaže:

  Znači Lido,a AV će se brčkati i gledati jalovi NATO kao 92,a lizaće Rumenka tj. P…..Bio si uvek Ružan ali Vojin..

 7. voya montoya kaže:

  Atomski zdesna baš u tom rakursu.Gledaj gledi…

 8. Ariela kaže:

  Uh ovo je tako uzbudljivo…pala sam…da li neko mozda zna tacan plan puta kuda ce se kretati..da stazu zaspem cvecem…

 9. Majke mi.. kaže:

  Vučiću, gde može da se uplati letovanje u Beogradu na vodi ? Hoću unajmiti penthaus iz kojeg se skoro i Solun vidi, u onoj , Krivoj ko k…. Kuli ?? Samo ne znam sa koju valutu , arapsku ili srpsku ? I , da li za jul , ili za avgust? Ovisi kad će Kriva ko k…. Kula biti završena ? Reci , Vučiću !..

 10. Majke mi.. kaže:

  Vučiću, gde može da se uplati letovanje u Beogradu na vodi ? Hoću unajmiti penthaus iz kojeg se skoro i Solun vidi, u onoj , Krivoj ko k…. Kuli ?? Samo ne znam sa koju valutu , arapsku ili srpsku ? I , da li za jul , ili za avgust? Ovisi kad će Kriva ko k…. Kula biti završena ? Reci , Vučiću !……………….Ko to neće da ovo objavi.

 11. vitez kaže:

  Na Piku je pustio korenje, do Studija B kratka šetnja, znači od Vučićevića do Vučićevićke, a povremeno i Hepipi do Peconija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *