YT screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. sep. 2023

Vučić najavio da će sa Malim i Momirovićem snimiti pranje kose jeftinim šamponom

BEOGRAD, 14. septembar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će ovih dana kupiti jeftini šampon i da će na zajedničko pranje kose pozvati ministre finansija Sinišu Malog i unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislava Momirovića. Vučić je tom prilikom rekao kako će snimiti to pranje kose jer, kako kaže, želi svima da pokaže da se ova vlast ne igra sa narodom.

– Lično ću da odem u prodavnicu i kupim jedan šampon, a zatim ću tim šamponom da operem kosu i Malom i Tomi. Naći ćemo se u mom kabinetu, prvo ću lepo da ih pokvasim, da stavim šampon na dlan i da im istrljam glavu, pa da isperem. To ću sve da snimim pa neka i narod, a i opozicija, vide kako se mi trudimo da pokažemo brigu prema ljudima – istakao je predsednik države.

– Taj snimak će svima da pokaže da i najjeftiniji šampon, kom se opozicija toliko smeje, može da opera kosu podjednako dobro kao i oni skupi za koje niti sam čuo, niti sam ih ikada kupio, za razliku od onih, da im sada imena ne pominjem, mada znaju građani vrlo dobro o kome se radi, koji svoju kosu peru isključivo najskupljim šamponima. Mi se ponosimo time što smo naše građane doveli u situaciji da kupuju isključivo najjeftinije proizvode – rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da trenutno građanima ne može da saopšti tačan termin zajedničkog pranja kose jer Mali i Momirović od juče imaju neke stomačne probleme.

Nenad Milosavljević

  1. Баш Рђа kaže:

    “Паризер је прелеп у ово доба године!” https://www.hellomagazin.rs/data/images/2023-04-14/109363_tamara-vucic-pariz-instagram-1_iff.jpg?t=1681468459 П.С. Правда за Ликану, праву прву даму а не ове неке В.Д. :)

  2. boris kaže:

    Ehm … dosta sam smanjio citanje vesti na vasem sajtu prvenstevo zato sto vas je realnost odnosno SNS zasenio. Jednostavno SNS je poceo da ostvaruje nebuloznije stvari, nego sto ste vi u mogucnosti da smislite.
    Nazalost, to znaci i da smo u debelom problemu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *